Το….magic bus της Tesla

Η εταιρεία του Ίλον Μασκ, καθώς και ο ίδιος, βρίσκονται στο στόχαστρο των επικρίσεων.

Τόσο για τις ασυνήθιστες ενέργειες του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της, όσο και για τις ατέλειες των προϊόντων της, η Tesla φαίνεται να γίνεται μια από τις πιο…αντιπαθητικές εταιρείες στον κόσμο!

Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αποτελεί τον πρωτοπόρο στην κατεύθυνση του ηλεκτροκίνητου μέλλοντος της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς αποτελεί τον κύριο στόχο όλων των ανταγωνιστών της.

Εκτός από τα επιτυχημένα επιβατικά μοντέλα, η εταιρεία βρίσκεται στα σκαριά για το πολυσυζητημένο Cybertruck, ενώ το Semi έχει ήδη καθιερώσει την παρουσία του στην κατηγορία των μεγάλων φορτηγών.

Τελευταία, οι συζητήσεις για το Tesla Bus έχουν επαναφουντώσει, ένα project που εξελίσσεται από το 2016 και προκαλεί έντονο ενδιαφέρον. Το ενδιαφέρον αυτό αυξάνεται ακόμα περισσότερο εάν η Tesla αποφασίσει να εισέλθει στην μαζική παραγωγή λεωφορείων, όπως κάνουν οι Κινέζοι για τις συγκοινωνίες τους.

Πρόσφατα, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών συμφώνησε με την Κίνα για την προμήθεια 250 ηλεκτρικών λεωφορείων έως την άνοιξη του 2024.

δειτε ακομα

δειτε ακομα