Νότης Σφακιανάκης: Το αδιανόητο ατύχημα με το Supercar του

Ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, λάτρης των γρήγορων αυτοκινήτων, παρά το τρομακτικό ατύχημα που είχε, συνεχίζει να οδηγεί το αγαπημένο του supercar.

Πριν μερικά χρόνια, ο Νότης Σφακιανάκης έκανε γνωστή την αγάπη του για τα αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, έχοντας ήδη οδηγήσει αρκετά ακριβά μοντέλα.

Ένα από τα αυτοκίνητα που ξεχωρίζει είναι το Nissan GT-R, το οποίο συνόδευε τον τραγουδιστή σε κάθε του διαδρομή και έγινε αφορμή για ένα μεγάλο ατύχημα το 2013.

Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης πριν από 10 χρόνια, ο Νότης είχε ένα τροχαίο χωρίς τραυματισμούς, αλλά το αυτοκίνητο υπέστη μεγάλη ζημιά, επισκευαζόμενη με σχεδόν 50.000 ευρώ λόγω της σπανιότητας και του κόστους των ανταλλακτικών.

Παρόλο που βίωσε αυτό το τραυματικό γεγονός, ο Νότης συνέχισε ακάθεκτος, αντικαθιστώντας το ασημί GT-R με ένα λευκό που χρησιμοποιεί καθημερινά.

Nissan GTR (R35) (white pearl)

Το Nissan GT-R διαθέτει έναν V6 κινητήρα 3,8 λίτρων με δύο τούρμπο που αποδίδει 545 ίππους και 463 Nm ροπής, ενώ εντυπωσιάζει με το κράτημα και τα ηλεκτρικά συστήματά του που προέρχονται από τον αγωνιστικό τομέα της Nissan.

δειτε ακομα

δειτε ακομα