Νέα Οχήματα Άμεσης Δράσης για την Ελληνική Αστυνομία

Η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε πρόσφατα δυναμικά νέα οχήματα για την ενίσχυση των δυνάμεών της στην Άμεση Δράση, με την παρουσία του Αντιστράτηγου Δημήτριου Μάλλιου.

Συγκεκριμένα, παραλήφθησαν 44 ολοκαίνουργιες δίκυκλες μοτοσικλέτες υπηρεσιακού χρωματισμού, εκ των οποίων 34 ανατέθηκαν στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής και 10 στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, με σύμβαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και συγχρηματοδότηση από το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας 2014-2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, σχολιάζοντας την εν λόγω παράδοση, υπογράμμισε τη σημασία της συνεχούς αναβάθμισης των εργαλείων της Αστυνομίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Οι Νέες Μοτοσικλέτες Suzuki V-Strom 650

Τα νέα οχήματα αποτελούνται από Suzuki V-Strom 650, μοντέλο sport adventure, το οποίο ξεχωρίζει για τον πολυτάλαντο χαρακτήρα του και την ευελιξία του στο έδαφος. Εφοδιάζονται με δυνατό κινητήρα V2 645 κ.εκ., απόδοσης 70 ίππων, ABS φρένα και ανθεκτικό αλουμινένιο πλαίσιο.

Η Suzuki V-Strom 650 θεωρείται ιδανική λύση για τις ανάγκες της Αστυνομίας, προσφέροντας ευελιξία, ασφάλεια και αξιοπιστία στους αστυνομικούς κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

δειτε ακομα

δειτε ακομα