Κασσελάκης: “Έκλαιγα για μεγάλο διάστημα όταν μοιράστηκα με τη μαμά μου τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό” [vid]

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μίλησε με ειλικρίνεια για τη ζωή του και τη σχέση του με τη μαμά του. Αποκάλυψε πότε ένιωσε πρώτη φορά προδοσία και πως επηρέασε την πορεία του, αλλά και για τη στιγμή που αποκάλυψε στη μαμά του τη σεξουαλικότητά του.

Ο Κασσελάκης είπε ότι είναι άτομο που συγκινείται εύκολα και δε φοβάται να δακρύσει αντίθετα με τα στερεότυπα που τον συνδέουν με την αδυναμία.

«Δε με πειράζει να δακρύζω. Για μένα η γενναιοδωρία σημαίνει και να δείχνεις συναισθήματα. Συγκινούμαι εύκολα από τη συναναστροφή με τον κόσμο. Όταν ήμουν στην Καρδίτσα και είδα τα σπίτια που είχαν καταστραφεί, ένιωσα ευάλωτος. Αν και είμαι ανεξάρτητος, χρειάστηκε την αποδοχή της μαμάς μου όταν μοιράστηκα τη σεξουαλικότητά μου. Έκλαιγα συνεχώς. Ήταν απελευθερωτικό», είπε.

Μιλώντας για την προδοσία, εξομολογήθηκε ότι «από πολύ νωρίς στα 13 μου νιώθω προδοσία στην οικογένειά μου. Ήταν ένα σκληρό και τραυματικό μάθημα που με έχει διαμορφώσει».

«Το βαθύ ένστικτό μου είναι ότι μπορώ να αντέξω τα πάντα. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και αντέχεις όλα, εμπιστεύοντας σε λίγους. Αυτό δημιουργεί σκληρότητα και ανθεκτικότητα», πρόσθεσε.

δειτε ακομα

δειτε ακομα