Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη συζητήθηκε η συνέντευξη του Νίκου Οικονομόπουλου στο Κοσμοράδιο με τον Τάσο Ριζόπουλο. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αποκάλυψε ότι χρειάστηκε ψυχολογική υποστήριξη κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της με τον Νικόλα Φαράκλα, πατέρα των παιδιών της.

Η δημοσιογράφος επεσήμανε την ποικιλία των τύπων διαζυγίων, με την Ελένη Μενεγάκη να σημειώνει ότι όχι όλα τα διαζύγια είναι ομαλά, παρότι οι εμπλεκόμενοι προσπαθούν να τα διαχειριστούν μετριοπαθώς. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη σχέση των γονέων που ήταν τόσο δυσλειτουργική, που δεν μπόρεσαν ούτε αυτοί να την αντιμετωπίσουν, εκφράζοντας θαυμασμό για όσους κατάφεραν να διαχειριστούν την κατάσταση με τόση επιτυχία που κανείς δεν κατάλαβε τίποτα.

Στη συνέχεια, η Φλορίντα Πετρουτσέλι εξέφρασε το θαυμασμό της για το γεγονός ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος συγχώρησε τη μητέρα του και προσπάθησε να ανασυνδεθεί μαζί της.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε με σοβαρότητα πώς μπορεί κάποιος να προχωρήσει στη ζωή του αν δεν συγχωρεί τη μητέρα του, εκφράζοντας τη γνώμη ότι η συγχώρεση είναι βασική για την προσωπική εξέλιξη.

δειτε ακομα

δειτε ακομα