Η κυβέρνηση βιαζει δουλειά για τις εκλογές

Με τα πολλά νομοσχέδια που βγαίνουν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προετοιμάζει το έδαφος για τις εκλογές στις 9 Ιουνίου.

Το Κράτος αλλάζει, με νομοσχέδια για τη δικαιοσύνη και τους δημόσιους υπαλλήλους. Ο νέος Δικαστικός Χάρτης προσπαθεί να μειώσει τους χρόνους των δικαστικών διαδικασιών. Επίσης, υπάρχουν αλλαγές για το Συμβούλιο Επικρατείας.

Η κυβέρνηση επίσης βιαζει το σύστημα των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας για να επιταχυνθεί η οικονομική ανάπτυξη και οι επενδύσεις. Νέοι κανόνες θα εφαρμοστούν για την ανάθεση υποθέσεων σε συγκεκριμένους δικαστές, για πιο αποτελεσματικό έλεγχο και ανάληψη ευθυνών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να υπερβούμε τα παλιά λάθη και να πλησιάσουμε τα επίπεδα των ευρωπαϊκών χωρών. Ένα σημαντικό μέρος αυτού είναι η μεταρρύθμιση του δημόσιου τομέα με μπόνους παραγωγικότητας.

Η κυβέρνηση είναι έτοιμη για τις εκλογές και καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν σωστά. Ο Πρωθυπουργός μιλάει για τη σημασία της συμμετοχής και κατηγορεί την αντιπολίτευση.

Στόχος του είναι η ακρίβεια και προτείνει ένα νέο εργαλείο για τη σύγκριση των τιμών στα σούπερ μάρκετ. Η προεκλογική περίοδος συνεχίζεται με επισκέψεις των υπουργών στις περιφέρειες για να επικοινωνήσουν με τους πολίτες.

δειτε ακομα

δειτε ακομα