Γιάννης Καλλιάνος: Αποκαλύπτει όσα συνέβησαν με τον γιατρό του πατέρα του! “Είπα κάποια πράγματα…”

Στην εκπομπή “Πρωινό” στο ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα και τη δημοσιογράφο, Φαίη Φώτου, μίλησε ο Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος επισήμανε ότι επιθυμεί να αποκαταστήσει τη μνήμη του πατέρα του.

Όταν πήγε ο πατέρας μου στο Αττικό, έμεινε εκεί πολλές ώρες. Δεν πήρα κανένα τηλέφωνο, δεν μίλησα με κανέναν, άφησα τον πατέρα μου να αντιμετωπίσει την κατάσταση μόνος του. Όταν τελικά ενημερώθηκα, επικοινώνησα με τον Άδωνι Γεωργιάδη για να μάθω τι συμβαίνει και ότι απαντήθηκε ότι όλα εξελίσσονται κανονικά. Ανέφερα ότι ο πατέρας μου πρόκειται να πεθάνει, αλλά δεν μου παρείχε λύση.

Αρνήθηκε ο διευθυντής να επιτρέψει τη μεταφορά του πατέρα μου σε άλλη μονάδα, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η κατάστασή του και να εκφράσουμε την απώλειά μας. Προσπαθούσαμε να βρούμε λύση για να είναι σε καλύτερες συνθήκες, αλλά κανείς δεν μας βοήθησε.

Έστειλα αρκετά μηνύματα στον γιατρό ευγενικά, αλλά αφού δεν ανταποκρινόταν, του είπα: “Ο πατέρας μου πεθαίνει, αντιδράστε”. Όταν τελικά ο πατέρας μου έπεσε σε κατάσταση ανάγκης και κατέληξε, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε. Εκείνη τη στιγμή του είπα ότι τα γεγονότα ήταν απαράδεκτα, αλλά αυτό που είπα εν δυνάμει δεν είχε σκοπό να βλάψει τον γιατρό», εξήγησε.

δειτε ακομα

δειτε ακομα