Όλγα Βλαχοπούλου: Η στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών διαγνώστηκε με καρκίνο – “Έγινε η ογκεκτωμή και περιμένουμε τα αποτελέσματα”

Η Όλγα Βλαχοπούλου μας ενημέρωσε πως έχει καρκίνο στο στήθος.

Η στιχουργός που έχει γράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής μουσικής, όπως «Μοναξιά μου Όλα», «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις», «Η νύχτα δυο κομμάτια», «Θύμωσε απόψε η καρδιά», «Φεγγάρια χάρτινα» κ.ά., μοιράστηκε μια φωτογραφία από το νοσοκομείο και ανέφερε πως έκανε ογκεκτωμή και περιμένει τα αποτελέσματα.

Όλγα Βλαχοπούλου – Η ανάρτησή της

“«Η πρόληψη σώζει ζωές»
Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει αυτή τη φράση και τις περισσότερες αγνοούμε; Μέχρι που η ασθένεια μας χτυπήσει την πόρτα!
Έχοντας διαγνωστεί με καρκίνο στο στήθος μετά από ετήσιο έλεγχο, τζίζεις ευχαριστημένη πως είναι σε αρχικό στάδιο. Μετά το πρώτο σοκ, η ανησυχία και η σκέψη για τα παιδιά με σκαρφάλωσε διαρκώς! Γιατί ποντάρεις όχι μόνο στη δική σου δύναμη, αλλά και στο να προστατεύσεις όσους αγαπάς!
Αυτοί που σε περιβάλλουν, από τον εξαιρετικό γιατρό μου Ιωάννη Νατσιόπουλο και την ομάδα του, μέχρι το νοσηλευτικό προσωπικό που τα δίνει όλα και τους αγγέλους φίλους και οικογένεια που με καλύπτουν με αγάπη. Με έκαναν να νιώθω ιδιαίτερη σ’ ένα σύμπαν αγάπης!

Η αγάπη θεραπεύει όλα, ακόμα και αν δεν τα θεραπεύει τελείως. Γυναίκες, μην αμελείτε τον προληπτικό έλεγχο με κανένα πρόσχημα! Μπορείτε να προλάβετε τα πάντα!
Η περιπέτεια μου δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θα είναι ένα ταξίδι πλούσιο σε μαθήματα, που με κάνει πιο δυνατή και πιο ερωτευμένη με τη ζωή! Τι όμορφο που είναι στην τελική!”

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olga Vlachopoulou (@olga_vlachopoulou)

 

δειτε ακομα

δειτε ακομα