Ειδήσεις από τον El Pais: «Οι ηλικιωμένοι αόρατα θύματα στη Γάζα»

Στη Γαλλία, το Le Figaro γράφει: «Θα μπορούν οι αθλητές να κολυμπήσουν στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες;» μετά από έξοδα 1,4 δισ. ευρώ. Στη Liberation, οι ψαράδες θέλουν να ακουστεί η γνώμη τους, λέγοντας: «Αισθανόμαστε σαν τον φτωχό συγγενή».

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Επανεξέταση συνεργασίας με την Κίνα» μετά από ύποπτες υποθέσεις κατασκοπείας. Η Tagesspiegel αναφέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον των Ευρωεκλογών του 2024, ενώ πώς θα επηρεάσει μια δυνατή δεξιά την ΕΕ;

Στις ΗΠΑ, η Washington Post αναφέρει: «Πολλές υποθέσεις εναντίον της Tesla για υπερβολική εμπιστοσύνη στην τεχνολογία». Η Wall Street Journal ανακοινώνει ότι η Ολυμπιακή φλόγα πλέει από την Ελλάδα προς τη Γαλλία με ένα ιστιοφόρο του 19ου αιώνα.

Στη Βρετανία, ο Guardian αναφέρει: «Η Thames Water αυξάνει τα έξοδα σε σχεδόν 20 δισ. λίρες». Στην Ιταλία, η Corriere della Sera ανακοινώνει την υποψηφιότητα της Μελόνι στις Ευρωεκλογές.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Οι ηλικιωμένοι αόρατα θύματα στη Γάζα». Παρά το ότι μόνο το 4,7% του πληθυσμού της Γάζας είναι άνω των 60 ετών, οι ηλικιωμένοι αντιπροσωπεύουν το 7% των νεκρών, δείχνοντας ότι πλήττονται περισσότερο από τον πόλεμο.

δειτε ακομα

δειτε ακομα