Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και σχολίασε το δημοσιεύμα που αναφέρει ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης νοσηλεύεται στο “Δαφνί“, λόγω εκδήλωσης αυτοκτονικών τάσεων. Η ίδια και ο γνωστός ηθοποιός, μέχρι πρόσφατα συμμετείχαν μαζί στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «I’m a Celebrity… Get Me Out of Here».

Όσα αποκάλυψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον Σταμάτη Γαρδέλη

«Δεν έχει αυτοκτονικές τάσεις. Τον γνώρισα και είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή. Σίγουρα κάποια στιγμή, όλοι μας έχουμε πιεστεί μέσα μας. Η σκέψη από την πράξη είναι μεγάλη η απόσταση. Ο Σταμάτης είναι ένας άνθρωπος που έχει φως μέσα του, δεν πιστεύω ότι θα έφτανε σε κάτι τέτοιο. Το να πιεστούμε και να ζητήσουμε βοήθεια αυτό είναι πολύ καλό», είπε για τον Σταμάτη Γαρδέλη και συνέχισε: «Και εγώ παλαιότερα ήμουν σε ένα μπαλκόνι και σκεφτόμουν να πέφτω λόγω της κατάστασης που περνούσα, αλλά η σκέψη από την την πράξη έχει πολύ μεγάλη απόσταση», είπε για πρώτη φορά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Είναι θλιβερό αυτό που περνάει.  Είχε πει σε εμένα και τον σύζυγό μου το θέμα που έχει. Πιέστηκε μέσα του και ζήτησε βοήθεια, Αυτή είναι η καλύτερη λύση σε τέτοιες περιπτώσεις. Είμαι σίγουρη θα τα καταφέρει», είπε κλείνοντας η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

δειτε ακομα

δειτε ακομα