Λονδίνο: Πιάσανε τον τύπο που έκανε την επίθεση με το σπαθί κοντά στο σταθμό του μετρό – 4 τραυματίες αναφέρονται

Φασαρία στο Λονδίνο, με νέα να λένε για έναν τύπο που κρατούσε ματσέτα και τραυμάτισε μέχρι τώρα άγνωστο αριθμό ανθρώπων κοντά στον σταθμό μετρό Heinault, στη βορειοανατολική περιοχή της πόλης.

Ένας μάρτυρας είπε πως είδε έναν τύπο να τρέχει με ένα σπαθί, και να τραυματίζει τέσσερις ανθρώπους μετά από ατύχημα με φορτηγό που έπεσε πάνω σε ένα σπίτι.

Τοπικοί κάτοικοι είπαν ότι ξύπνησαν από «φωνές», «κραυγές» και είδαν έναν άντρα «με αίμα» έξω από τα σπίτια τους, σύμφωνα με την Daily Mail.

Σύμφωνα με την Sun, ο σταθμός μετρό έχει κλείσει, καθώς η αστυνομία έπιασε έναν τύπο το πρωί της Τρίτης. Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου είπε ότι κλήθηκε γύρω στις 7 π.μ. για αναφορές ότι ένα όχημα είχε εισέλθει σε ένα σπίτι στην περιοχή Thurlow Gardens.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι άνθρωποι τραυματίστηκαν στο σπίτι πριν ο τύπος επιτεθεί σε άλλους και σε δύο αστυνομικούς.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία δήλωσε: «Η αστυνομία βρίσκεται σε επεισόδιο στην περιοχή Hainault. Ακολουθήστε τις οδηγίες των αστυνομικών. Ένας τύπος έχει συλληφθεί». Πρόσθεσαν: «Ο νούμπα συνέχισε την επίθεση του σε ανθρώπους και σε δύο αστυνομικούς». Φαίνεται ότι δεν υπάρχει σχέση με τρομοκρατία.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο σύλληφθείς είναι 36 ετών, και βίντεο που κυκλοφορούν δείχνουν τον τύπο με το κίτρινο μπουφάν και το σπαθί να πλησιάζει αστυνομικούς.

Έχει μεγάλη κινητοποίηση από αστυνομικά και ασθενοφόρα στο σημείο, όπως δείχνουν τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

δειτε ακομα

δειτε ακομα