Η Gal Gadot μιλά για την επιστροφή της ως Wonder Woman στον νέο κόσμο του James Gunn

Η Gal Gadot θα επιστρέψει στον ρόλο της Wonder Woman στην τρίτη ταινία, σε μια νέα κινηματογραφική σειρά που ετοιμάζουν οι James Gunn και Peter Safran για τα DC Studios. Σε μία συνέντευξη στο flaunt, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι οι νέοι επικεφαλής της DC της έδωσαν τη βεβαιότητα ότι είναι σε καλά χέρια.

“Ήμουν σε συνάντηση με τον James Gunn και τον Peter Safran και μου είπαν ότι θα γυρίσουμε το Wonder Woman 3. Μου δήλωσαν ότι με εκτιμούν ως Wonder Woman και ότι δεν χρειάζεται να ανησυχώ. Ο χρόνος θα δείξει.” – είπε η Gadot.

Η Gadot επισημαίνει επίσης τη σημασία του να δίνονται περισσότερες ευκαιρίες στις γυναίκες στην κινηματογραφική βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένων γυναικείων σκηνοθετών και παραγωγών.

“Υπάρχουν πολλές απίστευτες γυναίκες σκηνοθέτες εκεί έξω. Πιστεύω ότι ο κόσμος αρχίζει να καταλαβαίνει ότι μπορεί να εμπιστεύεται τις γυναίκες κινηματογραφίστριες. Είναι υπέροχο να βλέπουμε όλο και περισσότερες ευκαιρίες να ανοίγονται για αυτές εκεί έξω τώρα.” – σχολίασε η Gadot.

 

Ο James Gunn εργάζεται επί του παρόντος στο Superman: Legacy και συμβάλλει στην ανάπτυξη του υπόλοιπου DC Universe με τον συν-επικεφαλής των DC Studios, Peter Safran.

δειτε ακομα