Άδωνις μιλάει για τα νέα στη Μυτιλήνη: Δε φοβόμαστε τις αρνητικές αντιδράσεις [vid]

«Δε φοβόμαστε τις αρνητικές αντιδράσεις», λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης σε μια σημερινή δήλωσή του.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και στο δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτες, ο υπουργός Υγείας εξήγησε σχετικά με τα γεγονότα που συνέβησαν χθες στο ΕΚΑΒ Μυτιλήνης: «Πήγαμε στη Μυτιλήνη επειδή η κατασκευή του Κέντρου Υγείας προχωράει γρήγορα. Μέχρι το τέλος του χρόνου θα είναι έτοιμο. Οι εργασίες αυτές αποτελούν μια μεγάλη επιτυχία για τη Νέα Δημοκρατία. Εκείνη τη μέρα, οργανώθηκε διαμαρτυρία και αρχίσανε τα ξεφτιλίκια. Ξεκίνησε η τελετή και περιμέναμε να σταματήσουν. Αλλά αρχίσανε να βρίζουν πάνω στο Ιερό Ευαγγέλιο, μια ημέρα που είναι σημαντική για την Ορθοδοξία».

«Μετά τα εντάσεις», πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας, «οι διαδηλωτές φύγανε χωρίς να δουν το έργο που είχαμε κάνει. Δεν μας τρομάζουν. Αντιπροσωπεύουν λίγους ανθρώπους με αρνητική στάση. Μας εντυπωσιάζει ότι και η ακροδεξιά και η αριστερά τα λένε τα ίδια. Δεξιά δεν είναι μόνο η πατρίδα και η οικογένεια, αλλά και ο φιλελευθερισμός και η οικονομική ελευθερία».

Ο Άδωνις συνοψίζοντας την εργασία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε: «Είμαι υπερήφανος για τις μεταρρυθμίσεις που υλοποιεί η κυβέρνηση. Η συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην υγεία εξακολουθεί να εξελίσσεται ομαλά. Κινούμαστε γρήγορα προς σημαντικές και καίριες μεταρρυθμίσεις, όπως η επιστολική ψήφος και τα μη κρατικά πανεπιστήμια»

δειτε ακομα

δειτε ακομα