Έφτασε: Μια super ελληνική ταινία στο Netflix

Μετά από πολλά ψιθύρισμα και αναφορές, η φήμη έγινε επίσημη: μια ακόμα ελληνική ταινία θα βρεθεί στο Netflix από τα τέλη Μαΐου. Συγκεκριμένα, μέσω του επίσημου λογαριασμού του Netflix GR στο Instagram, μάθαμε ότι η ταινία “Σμύρνη μου Αγαπημένη” με την Μιμή Ντενίση θα είναι διαθέσιμη από τις 25 του μήνα.

Η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά στα σινεμά τα Χριστούγεννα του 2021 για να τιμήσει τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή, βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο της Ντενίση. Ήταν μια ταινία-γεμάτη συγκινήσεις και είχε τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα.

Η ιστορία αναφέρει ότι η Φιλιώ Μπαλτατζή ταξιδεύει στη Μυτιλήνη με την εγγονή της για να βοηθήσει τους Σύριους πρόσφυγες, αποκαλύπτοντας την ιστορία της οικογένειάς της. Διαφορετικές γενιές γυναικών ενώνονται μέσα από την ιστορία, κάνοντας το παρόν και το παρελθόν ένα.

Δείτε την ανακοίνωση από το Netflix παρακάτω:

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τη Μιμή Ντενίση, Λεωνίδα Κακούρη, Burak Hakki, Κρατερό Κατσούλη, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Γερονικολού, Αναστασία Παντούση, Ντίνα Μιχαηλίδου, Özdemir Çiftçioglu, Χρήστο Στέργιογλου, Νέδη Αντωνιάδη, Δάφνη Αλεξάντερ, Κώστα Κορτίδη, Έφη Γούση, Γιάννη Εγγλέζο, Daniel Crossley, Duncan Skinner, Nathan Thomas, Fotina Papatheodorou και Γιάννη Βογιατζή. Ειδικοί καλεσμένοι: Jane Lapotaire, Susan Humshire και Rupert Graves.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 25 Μαΐου. Μπορείτε να δείτε το trailer παρακάτω.

δειτε ακομα

δειτε ακομα