Οι Σπαρτιάτες σε μπελάδες στη Βουλή: Τι θα γίνει;

Φαίνεται ότι το μπλόκο του Aρείου Πάγου στους Σπαρτιάτες για τις ευρωεκλογές έχει συνέπειες για τις έδρες τους στη Βουλή. Οι αρεοπαγίτες καταλήγουν ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι ο αρχηγός τους και ελέγχει τους βουλευτές. Το Eκλογοδικείο πιθανότατα θα αφαιρέσει τις έδρες τους πριν από τις ευρωεκλογές, μοιράζοντας τις σε άλλα κόμματα.

Ενδέχεται επίσης να υπάρξουν επαναληπτικές εκλογές σε διάφορες περιφέρειες. Όμως η πιθανότητα αυτού του σεναρίου είναι μικρή. Μάλιστα, υπάρχει και η πιθανότητα για έκπληξη εκλογών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σκηνικά που ξεπερνούν τα όρια

Ο πατέρας του πρώην βουλευτή των Σπαρτιάτων, Κωνσταντίνου Φλώρου, κατέθεσε μήνυση εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου για προσβολές σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Κατά τη συζήτηση στη Βουλή, ο Π. Φλώρος επιτέθηκε στον Β. Γραμμένο, ο οποίος τραυματίστηκε.

Ο βουλευτής των Σπαρτιάτων υποστήριξε ότι δεν χτύπησε τον Β. Γραμμένο αλλά προσπάθησε να τον απωθήσει. Η αιτία ήταν η συμπεριφορά του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης.

Παρ’ όλα αυτά, περιμέναμε από την κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τον Κασιδιάρη και να εξασφαλίσει ότι οι νεοναζί δεν θα συμμετέχουν στις εκλογές.

δειτε ακομα

δειτε ακομα