Η Barbie επιτυγχάνει τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της Warner Bros.

Η κινηματογραφική ταινία “Barbie” της Greta Gerwig γίνεται η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία για την Warner Bros. Pictures. Ξεπερνώντας το Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2, η Barbie έφερε συνολικές εσοδείες περισσότερες από 1,342 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, καθιστώντας την πιο επιτυχημένη ταινία στην ιστορία της Warner Bros. Στις ΗΠΑ, οι εσοδείες έφτασαν τα 592,8 εκατομμύρια δολάρια, ενώ διεθνώς άγγιξαν τα 745,5 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτή δεν είναι η μόνη πρωτιά της “Μπάρμπι”, καθώς έχει ξεπεράσει τις εισπράξεις του The Dark Knight και έχει γίνει η πιο επιτυχημένη ταινία της Warner Bros. στις ΗΠΑ. Επίσης, είναι η ταινία που έφτασε πιο γρήγορα στο ένα δισεκατομμύριο δολάρια εσοδείας για την Warner Bros.

Η ταινία έσπασε επίσης το ρεκόρ του μεγαλύτερου ντεμπούτου ταινίας που έχει σκηνοθετήσει μια γυναίκα, αφού ξεπέρασε το “Captain Marvel” του 2019. Η Margot Robbie, που είχε ηγηθεί του καστ και ήταν παραγωγός, αναμένεται να κερδίσει περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια από μισθούς και μπόνους εισπράξεων.

Η ταινία “Barbie” της Greta Gerwig διαθέτει ένα all-star cast, με ηθοποιούς όπως η Margot Robbie, η America, ο Michael Cera και πολλούς άλλους.

δειτε ακομα