Η Sydney Sweeney και η Ana de Armas θα παίξουν μαζί σε ταινία για πρώτη φορά

Τα τελευταία 24ωρα γίνεται χαμός στα social media με την είδηση ότι η Sydney Sweeney θα εμφανιστεί με την Ana de Armas σε μια ταινία για πρώτη φορά. Πρόκειται για την ταινία “Eden” του σκηνοθέτη Ron Howard.

Η ταινία “Eden” έχει ανεβάσει αρκετά τον ενθουσιασμό, καθώς οι δυο ηθοποιοί έχουν δημιουργήσει μεγάλο ενδιαφέρον. Στη ταινία αρχικά ήταν προγραμματισμένες η Alicia Vikander και η Daisy Edgar Jones, αλλά αντικαταστάθηκαν από τη Vanessa Kirby και την Sweeney αντίστοιχα. 

Μαζί με τις Ana De Armas, Sydney Sweeney και Vanessa Kirby, στο cast συμμετέχουν και οι Daniel Bruhl και Jude Law. Η μουσική της ταινίας υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ, Hans Zimmer.

Η πλοκή του “Eden” είναι βασισμένη σε πραγματικό γεγονός που συνέβη στα νησιά Γκαλαπάγκος και εξετάζει την εύρεση της ευτυχίας από τον άνθρωπο. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024. 

Η Ana De Armas ετοιμάζεται επίσης για την ταινία “Ballerina“, ενώ η Sydney Sweeney πρόσφατα συμμετείχε στις ταινίες “Anyone But You” και “Madame Web“.

 

 

δειτε ακομα

δειτε ακομα