Σκάνδαλος με τον Piepergate στις Ευρωεκλογές παρά την παραίτηση του “εκλεκτού” Φον ντερ Λάιεν

Μια ομιλία της προέδρου της Κομισιόν διακόπηκε την Τετάρτη από έναν άνδρα που την κατηγόρησε ως “εγκληματία” για την υποστήριξή της στο Ισραήλ.

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ετοιμαζόταν να μιλήσει στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής για την Άμυνα και την Ασφάλεια, όταν διακόπηκε απότομα από έναν άνδρα που την κατηγόρησε.

“Κυρία Φον ντερ Λάιεν, κατηγορείστε για υποβοήθηση της γενοκτονίας στη Γάζα! Έχετε εκφράσει την απόλυτη υποστήριξή σας στο Ισραήλ κατά την έναρξη της γενοκτονίας! Το αίμα των παιδιών της Παλαιστίνης είναι στα χέρια σας!” είπε ο άνδρας προτού απομακρυνθεί.

Ένας άλλος πλησίασε τον άνδρα και του απέτρεψε να συνεχίσει τα λόγια του. “Είστε εγκληματίας! Θα έπρεπε να βρίσκεστε στη Χάγη! Δεν θα έπρεπε να βρίσκεστε εδώ. Δεν θα έπρεπε να ψάχνετε για μια δεύτερη θητεία! Είστε εγκληματίας πολέμου!” είπε πριν φύγει ο άνδρας.

“Ελεύθερη Παλαιστίνη! Ελεύθερη Παλαιστίνη!” πρόσθεσε, καθώς η φωνή του έσβησε.

Η Φον ντερ Λάιεν δεν έδειξε καμία αντίδραση κατά τη διάρκεια του συμβάντος, ευχαρίστησε τους οικοδεσπότες της και στη συνέχεια μίλησε για την ασφάλεια της Ευρώπης λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

δειτε ακομα

δειτε ακομα