Ο πιο εύκολος τρόπος για να πετύχετε το “beachy wave” χτένισμα σε 3 λεπτά

Το χτένισμα “beachy wave” είναι μια δημοφιλής τάση στη μόδα και το lifestyle, με το φρέσκο και ελαφρύ χαρακτήρα του.

Εμπνευσμένο από τις άκαμπτες, αλλά ταυτόχρονα σέξι μπούκλες στα μαλλιά, που δημιουργούνται φυσικά από τη θάλασσα και τον αέρα, αποδίδει ένα εκπληκτικό look που αποπνέει την αβίαστη ομορφιά και την κορύφωση του καλοκαιρινού στιλ, κάνοντάς σας να νιώθετε σαν να είστε πάντα σε διακοπές.

Το κύριο χαρακτηριστικό είναι οι ελαφριές, φυσικές μπούκλες που φαίνεται να έχουν διαμορφωθεί από τον ήλιο και την αλμύρα της θάλασσας. Αυτό το στιλ μπορεί να επιτευχθεί με διάφορες τεχνικές, όπως το “στρίψιμο” και το “πλέξιμο”, αλλά ο πιο εύκολος τρόπος για να το επιτύχετε σε 3 λεπτά είναι να χρησιμοποιήσετε προϊόντα texturizing sprays με αλατόνερο.

Το χτένισμα “beachy wave” είναι ιδανικό για όλες τις περιστάσεις, από χαλαρές βόλτες μέχρι βραδινές εξόδους. Αυτό το φρέσκο αλλά κομψό χτένισμα προσθέτει έναν αέρα αταξίας στην εμφάνισή σας, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει τη φυσική σας ομορφιά.

Για να δημιουργήσετε τα αγαπημένα σας “beachy waves”, απλά αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγο texturizing spray για να ενισχύσετε τις μπούκλες και να προσθέσετε ακόμα περισσότερη υφή.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνετε το “beachy wave” χτένισμα στο σπίτι

gunaika mallia2

Αν σας φαίνεται περίπλοκη η διαδικασία με τα θερμά εργαλεία, δοκιμάστε τα σπρέι με θαλάσσιο αλάτι. Αυτά τα σπρέι δίνουν στα μαλλιά σας το φυσικό κυματισμό που θα αποκτούσατε από μια μέρα στην παραλία. Μπορούν να προσθέσουν υφή και όγκο στα μαλλιά σας, ενώ απορροφούν ακόμη και την περιττή λιπαρότητα.

Για να το χρησιμοποιήσετε, πρέπει να το ψεκάσετε σε νωπά μαλλιά. Μπορείτε να των περιπλέξετε ή να πλέξετε τα μαλλιά σας για να προσθέσετε επιπλέον σχήμα και να τα αφήσετε να στεγνώσουν μόνα τους. Αν θέλετε περισσότερο όγκο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σεσουάρ για να στεγνώσετε ανάλαφρα τα μαλλιά σας.

δειτε ακομα

δειτε ακομα