Ποια προϊόντα νυχιών δεν χρειάζεστε για την περιποίηση των νυχιών στο σπίτι

Αν και η εμπειρία μιας περιποίησης νυχιών είναι αξιοσημείωτη, πολλοί από εμάς επιλέγουν τη DIY οδό λόγω του υψηλού κόστους.

Κάποια προϊόντα είναι πολύτιμα για την καθημερινή φροντίδα των νυχιών στο σπίτι, αλλά δεν είναι απαραίτητο να τα αποκτήσετε όλα.

Εάν έχετε αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα του σκληρυντικού νυχιών ή αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε λάμπα UV για τα νύχια σας, διαβάστε παρακάτω για τα προϊόντα νυχιών που είναι περιττά – τουλάχιστον στο σπίτι.

Σκληρυντικό νυχιών

Τα σκληρυντικά νυχιών επιδιώκουν να κάνουν τα νύχια πιο σκληρά, αλλά μπορεί να εμποδίσουν την ευελιξία που χρειάζονται τα νύχια για να προστατευτούν. Ένα λάδι για την επιδερμίδα είναι προτιμότερο για τη δύναμη και την υγεία των νυχιών.

Στεγνωτήρες βερνικιών νυχιών

Η χρήση σταγόνων ή σπρέι για το γρήγορο στέγνωμα των νυχιών είναι πιο αποτελεσματική από έναν στεγνωτήρα βερνικιών νυχιών.

«Καθαρά» βερνίκια νυχιών

Τα «καθαρά» βερνίκια νυχιών προσφέρουν φυσικές συνθέσεις χωρίς τοξίνες, αλλά η επιλογή τους εξαρτάται από τις δικές σας προτιμήσεις.

Λαμπτήρες νυχιών «Universal» UV

Οι λάμπες νυχιών gel πρέπει να είναι συμβατές με τα βερνίκια που χρησιμοποιείτε, αλλιώς μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς.

Ειδική βάση «γεμίσματος»

Ένα βερνίκι βάσης μπορεί να βοηθήσει στην εξομάλυνση των νυχιών, αλλά η αποτελεσματικότητά του εξαρτάται από την κατάσταση των νυχιών σας.

Μεταλλικές λίμες νυχιών

Οι μεταλλικές λίμες νυχιών μπορεί να είναι επιζήμιες για τα νύχια και είναι προτιμότερο να αποφύγετε τη χρήση τους.

Λευκαντικό νυχιών

Το λευκαντικό νυχιών μπορεί να περιέχει σκληρά στυπτικά ουσίες, οπότε επιλέξτε φυσικό λευκαντικό όπως χυμό λεμονιού αντί για τις χημικές εκδοχές.

δειτε ακομα

δειτε ακομα