Το εντυπωσιακό και μαγευτικό σπίτι της Sofia Vergara στο Λος Άντζελες

Το σπίτι της Sofia Vergara στο Λος Άντζελες είναι εντυπωσιακό, με το μεγάλο σαλόνι, την υπέροχη θέα και τη ντουλάπα που ονειρεύεται κάθε γυναίκα να μαγνητίζουν το ενδιαφέρον. Ωστόσο, αυτή η πολυτέλεια δεν ήταν πάντα παρούσα. Η ηθοποιός, που αυτή την περίοδο υποδύεται την κολομβιανή βασίλισσα της κοκαΐνης Griselda Blanco στη σειρά “Griselda” του Netflix, αναγνωρίζει πως όταν πρωτοείδε την έπαυλη δεν φαινόταν όμορφη όπως σήμερα. “Αλλά η δομή ήταν τέλεια, και μου άρεσε που μπορούσες να απολαύσεις τη θέα από κάθε δωμάτιο, παρόλο που δεν υπήρχε μεγάλος κήπος. Ήξερα τι θέλω να κάνω για να το κάνω δικό μου,” δήλωσε.

Το Architectural Digest παρουσιάζει το σπίτι της Vergara, όπου η ηθοποιός επιθυμούσε να είναι “οικείο και άνετο, ένας χώρος όπου οι άνθρωποι θα ήθελαν να χαλαρώσουν και να χαλαρώσουν”. Η Vergara βρήκε την τέλεια συνεργάτιδα μέσω Instagram για την ανακαίνιση – τη σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων Ohara Davies-Gaetano. “Απλώς της τηλεφώνησα, και η σύνδεση ήταν αμέσως εκεί. Ερωτεύτηκα τις ιδέες της,” ανέφερε η ηθοποιός. “Όταν της έδωσα τον φάκελο με τις εικόνες που με εμπνέουν, συνειδητοποίησα πως πολλές ανήκαν σε εκείνη”.

Οι δύο γυναίκες διέθεσαν αντίκες από διάφορες χώρες, δίνοντας έναν αέρα πολυτέλειας στο σπίτι. Η αισθητική του σπιτιού είναι φρέσκια, καθαρή και φωτεινή, με πολλές υπέροχες αντίκες που προσθέτουν ζεστασιά. Ο φωτισμός διαδραματίζει βασικό ρόλο στην ανάδειξη της ατμόσφαιρας του σπιτιού, ενώ τα χρώματα όπως τα γαλήνια λευκά δημιουργούν ένα ήρεμο περιβάλλον με διακριτικές πινελιές.

Η Sofia Vergara απολαμβάνει να φιλοξενεί φίλους και συγγενείς στο σπίτι της, διακοσμώντας πάρτι και δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα. Το νέο της σπίτι της επιτρέπει να μοιράζεται τη ζωή της με τους αγαπημένους της και να απολαμβάνει κάθε στιγμή.

Για μια πλήρη εικόνα, αξίζει να δείτε το βίντεο όπου η Sofia Vergara σας ξεναγεί στο υπέροχο σπίτι της:

δειτε ακομα

δειτε ακομα