Τάση Μπλε Σκιάς Ματιών: Celebrities που την υιοθετούν

Την επόμενη χρονιά, η μόδα και η ομορφιά επιστρέφουν στις τολμηρές, πολύχρωμες εμφανίσεις του παρελθόντος. Η αναζήτηση για μπλε σκιά ματιών έχει αυξηθεί κατά 65%, σύμφωνα με το Pinterest. Όροι όπως «blue glam» και «παστέλ μπλε σκιά ματιών» είναι εξίσου δημοφιλείς.

Παρόλο που η Pantone έχει ανακοινώσει το ροδακινί ως το χρώμα της χρονιάς, το μπλε είναι το χρώμα των πιο εντυπωσιακών makeup looks για το 2024.

Η μπλε σκιά μπορεί να δημιουργήσει εκθαμβωτικές εμφανίσεις, να ταιριάζει σε όλες τις αποχρώσεις ματιών, να αναδείξει τα μάτια και να προσθέσει βάθος στο μακιγιάζ.

μπλε σκιά ματιών

Το μυστικό για ένα επιτυχημένο μακιγιάζ με μπλε σκιά είναι η πειραματικότητα και η προσαρμογή των αποχρώσεων ανάλογα με τον τόνο του δέρματος και τις προσωπικές προτιμήσεις.

Διάσημες προσωπικότητες όπως η Kendall Jenner υιοθετούν την τάση με κεφάλαιο επιτυχίας. Τα supermodels βοήθησαν να επικρατήσει η τάση τη δεκαετία των ’80s και ’90s. Σύμφωνα με τον διάσημο makeup artist Tobi Henney, σύμφωνα με το Who What Wear, «Η εποχή της μπλε σκιάς ματιών ήταν πολύ δημοφιλής τότε, με τη βοήθεια των supermodels που την προώθησαν στο ευρύ κοινό».

Γιατί όμως η τάση επιστρέφει τώρα; Ο Henney εξηγεί: «Βλέπουμε τους καταναλωτές να είναι πιο δημιουργικοί με το μακιγιάζ. Η έμπνευση από τις πασαρέλες και τις τηλεοπτικές εκπομπές όπως το Euphoria παροτρύνουν τις γυναίκες να δοκιμάσουν την εκκεντρική εμφάνιση και το χρώμα, αντί για τα συνηθισμένα μαύρα και καφέ tonalities».

Αναζητήστε έμπνευση από makeup looks που αποδεικνύουν πώς η μπλε σκιά μπορεί να ταιριάξει με κάθε τύπο ματιών.

Η Kendall Jenner με μπλε σκιά ματιών

Η Dua Lipa με μπλε σκιά ματιών

Τα καταγάλανα βλέφαρα της Bella Hadid συμπληρώνουν την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της

Ακόμα και η Hailey Bieber, η ηγέτιδα του καθαρού μακιγιάζ, αγκαλιάζει το μπλε

δειτε ακομα

δειτε ακομα