8 λόγοι για τη γυναικεία τριχόπτωση που δεν συνδέονται με την ηλικία

Η τριχόπτωση μπορεί να είναι σημαντικό θέμα για τις γυναίκες και να επηρεάζει τη ψυχολογία τους. Από τη μια μέρα μπορείτε να ξυπνήσετε με υπέροχα μαλλιά και από την άλλη να αντιμετωπίζετε αισθήματα αραιότητας. Οι πιθανοί λόγοι για την τριχόπτωση στις γυναίκες είναι πολλοί, και να κατανοήσετε τι συμβαίνει με τα μαλλιά σας μπορεί να είναι πρόκληση.

Να θυμάστε πως η απώλεια 50-100 τριχών τη μέρα θεωρείται φυσιολογική, σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας (AAD). Αν όμως αντιλαμβάνεστε ότι χάνετε περισσότερες τρίχες ή παρατηρείτε αλλαγές στη χονδρότητα και την υφή των μαλλιών σας, μπορεί να υπάρχει ένα πρόβλημα υγείας. “Η γήρανση συνήθως επηρεάζει τον κύκλο ανάπτυξης των μαλλιών, αλλά δεν αποτελεί πάντα τον μοναδικό λόγο υπερβολικής τριχόπτωσης,” δηλώνει η δερματολόγος Δρ. Hope Mitchell.

Ποιο ακριβώς συντελεστές, εκτός από τη γήρανση, συμβάλλουν στην τριχόπτωση; Το περιοδικό “Glamour” ζήτησε από ειδικούς να εξετάσουν τους πιο κοινούς υπέρχοντες λόγους για την τριχόπτωση στις γυναίκες.

1. Γενετικοί Παράγοντες

… (Περίληψη και ανάλυση συνεχίζονται με τον ίδιο τρόπο για τους υπόλοιπους λόγους της γυναικείας τριχόπτωσης) …

δειτε ακομα

δειτε ακομα