Ποια σχολεία δε θα λειτουργούν τη Δευτέρα λόγω της κακοκαιρίας

Η κακοκαιρία προκαλεί κλειστά σχολεία σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας, όπου οι μαθητές δε θα πρέπει να παραβρεθούν τη Δευτέρα (22/1/24).

Στην Κοζάνη, λόγω της έντονης χαμηλής θερμοκρασίας στην περιοχή, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια), Σχολεία Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας), και Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια και ΕΠΑΛ του Δήμου Κοζάνης θα παραμείνουν κλειστά με απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη.

Σε συμφωνία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν μέσω τηλεκπαίδευσης. Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά σύμφωνα με το kozan.gr.

Στη Φλώρινα, σύμφωνα με την neaflorina, με απόφαση του Δημάρχου Βασίλη Γιαννάκη, τη Δευτέρα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των χιονοπτώσεων και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), και ΚΔΑΠ Μεγάλης Εβδομάδας (ΚΔΑΠ ΜΕΑ) του Δήμου Φλώρινας. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Επίσης, στο Δήμο Αμυνταίου, με απόφαση του δημάρχου Ιωάννη Λιάση, τη Δευτέρα όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά, εκτός από αυτούς στις Δημοτικές Κοινότητες Λεχόβου και Βαρικού οι οποίοι θα παραμείνουν κλειστοί σύμφωνα με τη neaflorina.

δειτε ακομα

δειτε ακομα