Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Νέο Ηράκλειο – Κλειστός ο σταθμός του ΗΣΑΠ από τις 14:00

Σήμερα το Νέο Ηράκλειο θα γίνει “φρούριο” λόγω της προγραμματισμένης μεγάλης αντιφασιστικής συγκέντρωσης έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ, παρά την απαγόρευση συναθροίσεων.

Το κάλεσμα για τη συγκέντρωση έγινε από μέλη της Χρυσής Αυγής, αφού σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από τη δολοφονία δύο μελών της έξω από τα γραφεία της στο Νέο Ηράκλειο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει κάλεσμα στους ακροδεξιούς από διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Λόγω της συγκέντρωσης, η αστυνομία έχει εντείνει τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή, με τη συμμετοχή των ΜΑΤ, ΔΡΑΣΗ, ΟΠΚΕ και drones, προκειμένου να αποτραπούν επεισόδια και να αποφευχθεί η πλησίαση των διαφορετικών συγκεντρώσεων.

Στην αντιφασιστική συγκέντρωση, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 18:00, θα συμμετάσχουν συλλογικότητες, αντιεξουσιαστές και αντιφασιστικές οργανώσεις.

Λόγω της συγκέντρωσης, ο σταθμός “ΗΡΑΚΛΕΙΟ” στη Γραμμή 1 του Μετρό θα κλείσει στις 2 μ.μ. και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς στάση. Ο σταθμός θα επαναλειτουργήσει με νεότερη εντολή της ΕΛ.ΑΣ.

δειτε ακομα

δειτε ακομα