Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα: Διέγραψαν τις κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον με τον έρωτά τους, μοιραζόμενοι δημόσια τις στιγμές τους στα social media. Ωστόσο, πρόσφατα διέγραψαν τις κοινές τους φωτογραφίες από τον κοινό τους λογαριασμό στο Instagram, θέτοντας αμφιβολίες για την κατάσταση της σχέσης τους. Παρ’ όλα αυτά, οι δυο τους συνεχίζουν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον.

Σε πρόσφατη συνέντευξη στα μέσα ενημέρωσης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε επιβεβαιώσει τη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα, περιγράφοντάς την ως “αδελφή ψυχή” και εκφράζοντας τη χαρά του για την πνευματική σύνδεση που έχουν. Η διαγραφή των κοινών φωτογραφιών στο Instagram ωστόσο προκαλεί ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον της σχέσης τους.

Δεν είναι ασυνήθιστο για διάσημα ζευγάρια να διαγράφουν ή να αλλάζουν τις φωτογραφίες τους στα social media κατά τη διάρκεια μιας κρίσης. Ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από καμία από τις δύο πλευρές, οι φαν του ζευγαριού ελπίζουν ότι αυτή η αλλαγή στον λογαριασμό τους είναι προσωρινή και η σχέση τους παραμένει ανετά και ευτυχισμένη.

δειτε ακομα

δειτε ακομα