Ελεονώρα Μελέτη για Καράβα: «Σας πειράζει ότι ευχαριστεί τον εαυτό του και δεν σας πειράζει το αξίζω – αξίζω;»

Η Ελεονώρα Μελέτη αντέδρασε στις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα μέσα από την εκπομπή “Mega Καλημέρα”. Η παρουσιάστρια δήλωσε ότι εκπλήσσεται από την αντίδραση που προκάλεσε ο Καράβας και δήλωσε ότι ελλείπει η ειλικρίνεια του στην τηλεόραση.

Ελεονώρα Μελέτη – Τοποθετείται για τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα

Η Μελέτη τόνισε ότι ο Καράβας δεν είπε ότι θα κάνει μια επιτυχημένη εκπομπή, αλλά ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό σε ό,τι και αν αναλάβει. Επίσης, παρατήρησε ότι στην τηλεόραση υπάρχουν ανθρωποι που δεν είναι ειλικρινείς και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Ως εκ τούτου, η Μελέτη δείχνει να εκτιμά την αυθεντικότητα και την εμπιστοσύνη του Καράβα στον εαυτό του. “Ξέρετε ότι στον χώρο μας οι περισσότεροι είναι και ανασφαλείς και δεν είναι ειλικρινείς. Είναι ή δεν είναι έτσι τα πράγματα;” είπε.

Επιπλέον, σχολίασε ότι είναι απολύτως λογικό να ευχαριστείται τον εαυτό του και να είναι αυτοπεποιθητος ο Γιώργος Καράβας, αφού είναι δείγμα της αφοσίωσής του στη δουλειά του. Καταλήγοντας, η παρουσιάστρια είπε: «Κοροϊδεύουμε την Αννούλα Ζηρδέλη με το “αξίζω”; Ο Καράβας θεωρεί ότι αξίζει και ευχαριστεί τον εαυτό του. Μας ενοχλεί αυτό;».

δειτε ακομα

δειτε ακομα