Ο Τραμπ μιλάει για αμβλώσεις, μετανάστευση και οικονομία

Ο Τραμπ εξήγησε το πρόγραμμά του για τις αμβλώσεις, τις μεταναστευτικές ροές και την οικονομία της χώρας. Θα αφήσει τις πολιτείες να αποφασίσουν για την απαγόρευση των αμβλώσεων. Επίσης, θα ενισχύσει την παράτυπη μετανάστευση και θα θέσει όρους στην στρατιωτική στήριξη των συμμάχων των ΗΠΑ. Σε μακροσκελή συνέντευξη στο περιοδικό Time, περιέγραψε τα σχέδιά του εάν εκλεγεί για δεύτερη θητεία.

Για την αμβλώσεις, δήλωσε πως δεν θα επιβάλει βέτο, αλλά θα αφήσει τις πολιτείες να αποφασίσουν αυτές καθ’ αυτές. Επίσης, αναφέρθηκε στο μεταναστευτικό θέμα, υπογραμμίζοντας την ανάγκη επαναπατρισμού των παράτυπων μεταναστών. Επιβεβαίωσε επίσης την πιθανότητα τελωνειακών δασμών πάνω από 10% σε εισαγόμενα είδη.

Αναφορικά με την Ουκρανία, εξέφρασε την άποψη ότι δεν θα παρέχει περισσότερη βοήθεια αν η Ευρώπη δεν συμμορφωθεί. Επίσης, είπε ότι αν η Νότια Κορέα επιθυμεί την παρουσία των αμερικανικών στρατιωτών, θα πρέπει να πληρώσει περισσότερα.

Τι είπε για την πολιτική βία μετά τις εκλογές; Ότι “αν δεν κερδίσουμε, θα εξαρτηθεί”. Όσον αφορά τον Μπάιντεν, δήλωσε ότι “θα διωχθεί ποινικά για όλα τα εγκλήματά του” αν δεν του χορηγηθεί προεδρική ασυλία από το Ανώτατο Δικαστήριο.

δειτε ακομα

δειτε ακομα