Πειρατές της Καραϊβικής 6: Νέες Ελπίδες για τον Johnny Depp εμφάνιση! Τι λέει ο παραγωγός;

Θα δούμε τον αγαπημένο μας Τζόνι Ντεπ πίσω στο νέο “Πειρατές της Καραϊβικής”; Ο Jerry Bruckheimer μας δίνει ελπίδες! Το franchise πηγαίνει προς reboot με την επερχόμενη ταινία Pirates of the Caribbean 6, αλλά ο Depp ενδέχεται να κάνει μια μικρή εμφάνιση ως Jack Sparrow! Ο Bruckheimer αφήνει ανοιχτή την πόρτα για επιστροφή του Depp, καθώς αποκάλυψε ότι έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο!

Αυτό το ερώτημα γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον μετά τη δήλωση του Bruckheimer στο Entertainment Tonight. Ο παραγωγός λέει: “Αν ήταν στο χέρι μου φυσικά (και θα επέστρεφε). Λατρεύω τον Johnny Depp. Είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός και καλός φίλος μου. Αναμφίβολα έχω συζητήσει μαζί του, αλλά θα δούμε τι θα γίνει.”

Οι αντιδράσεις είναι διχασμένες, με τους fans να θέλουν τον Depp πίσω, αλλά τη Disney όχι. Η εταιρία φαίνεται να προτιμά μια νέα προσέγγιση με τη Margot Robbie σε κεντρικό ρόλο. Ωστόσο, το σενάριο γράφτηκε από τον Jeff Nathanson, ο Jeff Nathanson, που εργάστηκε και στην προηγούμενη ταινία του franchise, “Salazar’s Revenge” του 2017. Η πρωταγωνίστρια θα είναι η Ayo Adebiri, γνωστή από τη σειρά “The Bear”.

δειτε ακομα

δειτε ακομα