Αυτοκτόνησε αστυνομικός – Νεαρός στη Θεσσαλονίκη έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ένας αστυνομικός αποφάσισε να αυτοκτονήσει το μεσημέρι της Τετάρτης (08/03) στη Θεσσαλονίκη, πέφτοντας με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα του Θερμαϊκού. Ο πρώτος άνθρωπος που έσπευσε κοντά του σε μία προσπάθεια να τον μεταπείσει να μην δώσει τέλος στη ζωή του, ανέφερε πως όταν τον προσέγγισε, εκείνος άνοιξε την πόρτα για να βυθιστεί πιο γρήγορα και έδεσε τα χέρια του με χειροπέδες στο τιμόνι.

Ο κ. Πιρπιρής, αυτόπτης μάρτυρας, είπε ότι είδε το αυτοκίνητο να κάνει βόλτες στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής και επειδή δεν περνάει αυτοκίνητο από εκεί, προσπάθησε να βγει. Κάποια στιγμή πέρασε από μπροστά του και έτρεχε με φόρα. Ο μάρτυρας του έκανε νόημα να σταματήσει, αλλά αντί να το κάνει, έκανε δεξιά και έπεσε μέσα στη θάλασσα.

Στη συνέχεια, ο μάρτυρας προσπάθησε να βοηθήσει τον άνδρα. Του εξήγησε ότι δεν μπορεί να βουτήξει γιατί έχει πρόβλημα υγείας και τον παρακάλεσε να βγει από το αυτοκίνητο. Όταν ο άνδρας του απάντησε ότι είναι αστυνομικός με καρκίνο στον εγκέφαλο, ο μάρτυρας κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Στη συνέχεια, προσπάθησε να βουτήξει για να τον βοηθήσει, αλλά ο άνδρας άνοιξε την δεξιά του πόρτα για να βυθιστεί πιο γρήγορα και έδεσε τα χέρια του με χειροπέδες στο τιμόνι. Ο μάρτυρας είδε τον άνδρα να χάνεται και είναι σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη.

«Σε παρακαλώ, βγες»

Ο κ. Πιρπιρής περιέγραψε την προσπάθειά του να βοηθήσει τον άνδρα: «Έτρεξα και είδα ένα νέο παιδί, με γυαλιά και μούσι και άρχισα να τον παρακαλάω να βγει. Του εξήγησα ότι δεν μπο

δειτε ακομα

δειτε ακομα