Η επιχείρηση Πινέδα ξεκινάει για την ΑΕΚ

Η ομάδα της ΑΕΚ ξεκινά την επιχείρηση Πινέδα, με στόχο τη διατήρηση του δανεικού παίκτη από την Θέλτα, Ορμπελίν Πινέδα, στο ρόστερ της ομάδας. Η Θέλτα δεν σκοπεύει να κρατήσει τον Μεξικανό ποδοσφαιριστή, παρόλο που ζητάει 12 εκατομμύρια ευρώ για να τον πουλήσει.

Η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να επεκτείνει τον δανεισμό του Πινέδα για έναν χρόνο, με οψιόν αγοράς, ή να αποκτήσει δικαιώματα συνιδιοκτησίας μαζί με τη Θέλτα. Η παρουσία του Πινέδα είναι κρίσιμη για την ΑΕΚ, ειδικά φέτος που επιθυμεί να συμμετάσχει στην Ευρώπη.

Πρόσφατα, δεν επιβεβαιώθηκε αν ο προπονητής της Θέλτα, Κάρλος Καρβαλιάλ, θα μείνει στον πάγκο της ομάδας, μιας και το μέλλον του παραμένει αβέβαιο. Η περσινή προσπάθεια της ΑΕΚ να αποκτήσει τον Πινέδα ήταν πολυδάπανη, καθώς κάλυψε τον εντελώς συμβόλαιο του παίκτη και κατέθεσε σημαντικό ποσό ως ενοίκιο και χρήματα για τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ.

Η ΑΕΚ θέλει να διατηρήσει τον Πινέδα και η «μάχη» θα είναι δύσκολη. Ωστόσο, ο Ματίας Αλμέιδα δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει να χαθεί έναν τόσο σημαντικό παίκτη.

pineda

δειτε ακομα

δειτε ακομα