Η τεχνολογία Galaxy AI της Samsung έρχεται σε επιλεγμένα αξεσουάρ


Η σειρά smartphones Samsung Galaxy S24 ήταν η πρώτη που ενσωμάτωσε την τεχνολογία Galaxy AI, αλλά όπως φαίνεται αυτό ήταν μόνο η αρχή. Ο Tm Roh, πρόεδρος της Samsung και επικεφαλής της MX Business, δημοσίευσε ένα νέο άρθρο όπου αναφέρθηκε στις προσπάθειες να φέρει η Samsung την τεχνολογία Galaxy AI σε περισσότερες συσκευές και υπηρεσίες της εταιρείας. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι όλα τα προϊόντα, τόσο υλικά όσο και ψηφιακά, θα λειτουργούν συνεκτικά.

“Σύντομα, επιλεγμένα αξεσουάρ Galaxy θα εκμεταλλεύονται την τεχνολογία AI για να βελτιώσουν την ψηφιακή παρακολούθηση της υγείας και να ανοίξουν νέες επεκτεινόμενες εμπειρίες. Η Samsung θα συνεχίσει να εμπλουτίζει και να επεκτείνει τη χρήση της τεχνολογίας Galaxy AI σε όλες τις κατηγορίες συσκευών μέσω συνεργασιών με κορυφαίους εταίρους στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης”, αναφέρει ο Roh.

Επιπλέον, ο Roh επισημαίνει ότι η Samsung βρίσκεται στις πρώτες φάσεις της ενσωμάτωσης της τεχνολογίας AI σε συσκευές. “Αυτό είναι μόνο η αρχή. Καθώς ανέπτυσσε τη σειρά Galaxy S24, είχαμε πολλές ιδέες που θέλαμε να υλοποιήσουμε. Οι χρήστες των συσκευών Galaxy θα έχουν πρόσβαση σε περισσότερες λειτουργίες Galaxy AI βασισμένες σε αυτές τις ιδέες και τεχνολογίες καθώς ο χρόνος περνά, καθώς η Samsung συνεχίζει να βελτιώνει και να αναπτύσσει τις τεχνολογίες AI για τις κινητές της συσκευές”.

δειτε ακομα

δειτε ακομα