Σέρμπος: Η Ελλάδα ζει σήμερα την πιο ουσιαστική και χειροπιαστή αναβάθμισή της

Ο κ. Σωτήρης Σέρμπος εστίασε στα κύρια θέματα της σύγχρονης ευρωπαϊκής πραγματικότητας.

Στο Pagenews, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για τις πρόσφατες τουρκικές ενέργειες στο Αιγαίο, λέγοντας ότι η Τουρκία περνάει δύσκολα οικονομικά και εμφορείται από αναθεωρητισμό. Εξέφρασε την υποστήριξή του προς τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση για την προσέγγιση στις διεθνείς σχέσεις. Τόνισε ότι η Ελλάδα αποτελεί κομμάτι της Δύσης και η πολιτική της έχει ενισχύσει τον πατριωτισμό.

Screenshot 1277

Σχετικά με την επανεκλογή του Τραμπ και την Τουρκία, ανέφερε ότι η Αμερική είναι σημαντική για τη Δύση, αλλά αντιμετωπίζει και προβλήματα κατά τη δημοκρατία της. Εξέφρασε ανησυχία για το γεωπολιτικό περιβάλλον στο Αιγαίο και τη σχέση με τη Ρωσία. Επίσης, αναφέρθηκε στη σημασία των ερχόμενων ευρωεκλογών και την ανάγκη για ενεργή συμμετοχή των πολιτών.

Μιλώντας για τους στόχους της ΝΔ, επεσήμανε τη σημασία της συμμετοχής σε επίπεδο Ε.Ε και την ανάγκη για βελτίωση στους τομείς της άμυνας και της βιομηχανίας. Τέλος, αναφέρθηκε στην ανάγκη για αποφασιστική δράση και ολοκλήρωσε τη συνέντευξη με αισιοδοξία για το μέλλον.

Screenshot 1278

δειτε ακομα

δειτε ακομα