Ο Πέτρος Παππάς μιλά για το ΣΥΡΙΖΑ και τις πολιτικές του προκλήσεις

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, κ. Πέτρος Παππάς, παραχώρησε συνέντευξη στο Pagenews μιλώντας για εσωκομματικά και πολιτικά θέματα, εκφράζοντας την ανάγκη μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα σύγχρονο κόμμα υπό τον Στέφανο Κασσελάκη. Αναφέρθηκε στη σημασία της σύνδεσης του κόμματος με τις κοινωνικές ομάδες και την ανάγκη ανοίγματος σε νέα πρόσωπα από την κοινωνία. Ο κ. Παππάς εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο κόσμος είναι ο μεγάλος νικητής του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για ένα κόμμα που θα αντιπροσωπεύει τους πολίτες.

pappas 2

Ο κ. Παππάς αναφέρθηκε στη σημασία της ενσωμάτωσης νέων τεχνολογιών στον τρόπο λειτουργίας του κόμματος, ώστε να επιτύχει ενεργή συμμετοχή των πολιτών. Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη για ένα σύγχρονο και λειτουργικό κόμμα, καλώντας σε διεύρυνση προς το κέντρο και την κεντροαριστερά. Ανέφερε ότι ένα από τα κύρια θέματα είναι η αξιοπιστία και η κατάρτιση συγκεκριμένων προτάσεων για τη διαχείριση των προβλημάτων.

neo komma 1

Σχετικά με τον ανασχηματισμό σε πρόσωπα στο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παππάς επεσήμανε τη σημασία της διαφοροποίησης των υποψηφίων και της ανάδειξης νέων προσώπων από την κοινωνία. Επίσης, σχολίασε την ανάγκη για συνέχιση της προσπάθειας διεύρυνσης του κόμματος και την προώθηση ενός ενιαίου μηνύματος προς την κοινωνία.

protasi 1 1

Ο κ. Παππάς προέβη σε σχόλια για την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στο νομοσχέδιο των μη κρατικών, μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων, εκφράζοντας αντίθεση για την παρούσα μορφή του νόμου και υποστηρίζοντας την ανάγκη για προσεκτική αξιολόγηση του θέματος. Τέλος, ανέφερε ότι το νέο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να επιδείξει αξιοπιστία και να πείσει τους πολίτες για την αξία των προτάσεών του.

δειτε ακομα

δειτε ακομα