Παππάς: Εκκινούμε νέα πορεία ως κόμμα στο δρόμο για το 2024

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Πέτρος Παππάς, μιλώντας για ενδόκομμα και ευρύτερα πολιτικά θέματα, επισημαίνει την ανάγκη μεταμόρφωσης του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα σύγχρονο κόμμα υπό τον Στέφανο Κασσελάκη. Προωθεί την ιδέα ενός ανοικτού στη νεολαία και στις κοινωνικές ομάδες κόμματος, απορρίπτοντας το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά Πανεπιστήμια και προωθώντας μια προοδευτική διαχειριστική προσέγγιση.

Ο κ. Παππάς υπογραμμίζει τη σημασία της ενσωμάτωσης νέων τεχνολογιών στο κόμμα και την ανάγκη για μια σύγχρονη λειτουργία, απέχοντας από παλαιές δομές και επισημαίνοντας την ανάγκη για διεθνές προσανατολισμό προς το μέλλον.

Αφού αποτίει φόρο τιμής στον κόσμο του Συνεδρίου, ο Παππάς αναφέρεται στην ανάγκη να σταματήσει η ανακύκλωση προσώπων εντός του κόμματος και να δοθεί προτεραιότητα σε πρόσωπα από την κοινωνία, με στόχο την αναγνώριση και ευκαιρίες για τη νέα γενιά.

Στον τομέα της αντιπολίτευσης, ο Παππάς τονίζει τη σημασία της συνέχειας προς το κέντρο και την κεντροαριστερά, αναφερόμενος στην σημαντική παράμετρο των εκλογών και τη στρατηγική για το 2024.

Τέλος, αναφέρεται στην ανάγκη για αξιοπιστία και προσέγγιση της κοινωνίας με συγκεκριμένες πολιτικές προτάσεις, αξιοποιώντας το “ελληνικό όνειρο”. Ο Παππάς υποδεικνύει την ανάγκη για μια βελτιωμένη διαχειριστική πρόταση και τη δημιουργία μιας αξιόπιστης εικόνας προς τον λαό της Ελλάδας.

δειτε ακομα

δειτε ακομα