Παππάς: Η Επικείμενη Πρότασή μας για Καλύτερη Διαχείριση των Πραγμάτων

Σε μια συνέντευξη για θέματα πολιτικής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, κ. Πέτρος Παππάς, συζήτησε με τη δημοσιογράφο κ. Σοφία Χύτου στο Pagenews.

Ο κ. Παππάς υπογράμμισε την ανάγκη για ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ προς ένα σύγχρονο κόμμα υπό τον Στέφανο Κασσελάκη, με άνοιγμα σε νέα πρόσωπα από την κοινωνία και με μια προοδευτική διαχειριστική πρόταση.

Ο βουλευτής εκφράζει την ανάγκη για ένα πιο σύγχρονο και λειτουργικό κόμμα, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και να δώσει έμφαση στις κοινωνικές ομάδες. Προτείνει τη δημιουργία ενός κόμματος που θα είναι προσιτό σε όλους.

petros pappas 1

Ο ίδιος επίσης αναφέρθηκε στη σημασία της διαφοροποίησης του κόμματος από τις παλιές δομές και την ανάγκη για προβολή νέων προσώπων. Αναφερόμενος στην απόφαση του Αλέξη Τσίπρα για ανασύνταξη, υπογράμμισε τη σημασία της εμπιστοσύνης του κόσμου στην πρόταση τους.

Σε σχέση με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά, μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια, ο κ. Παππάς αναφέρθηκε στην αντιδιαταγματικότητά του και στις πιθανές επιπτώσεις στην εκπαίδευση.

Τελειώνοντας, εκφράζει την ανάγκη για μια αξιόπιστη διαχείριση και τη δέσμευσή τους για μια καλύτερη πρόταση που θα είναι αποδεκτή από τον κόσμο.

δειτε ακομα

δειτε ακομα