Καρανικόλας: Η ΝΔ είναι η μόνη αξιόπιστη δύναμη της χώρας

Ο Νίκος Καρανικόλας, υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, πιστεύει ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορείς να βασίσεις στην Ελλάδα. Σε συνέντευξή του στο Pagenews, υπογραμμίζει ότι η ΝΔ δεν έχει όριο στις ευρωεκλογές, αλλά διεκδικεί τη νίκη.

Αναφερόμενος στον γάμο ομόφυλων ζευγαριών και την τραγωδία στους Τεμπούς, τονίζει ότι είναι διαφορετικά θέματα και οι πολίτες θα διαμορφώσουν τη γνώμη τους με τον καιρό. Επίσης, καταδικάζει τις αντιπολιτευτικές προσπάθειες να εκμεταλλευτούν τον εθνικό πόνο.

Για τη “μονταζιέρα”, λέει ότι είναι αθλιότητες και ότι θα υπάρξει δικαιοσύνη. Εξηγεί ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έλαβε μέτρα για τη διερεύνηση του θέματος. Επισημαίνει επίσης ότι όλες οι διαδικασίες έγιναν με διαφάνεια.

Όσον αφορά τον Κασσελάκη, τον θεωρεί ακατάλληλο πολιτικό και το συγκρίνει με τον Τραμπ. Υπογραμμίζει τη σημασία της σοβαρότητας στην πολιτική και την ανάγκη για διαφάνεια.

Σχετικά με τον Νίκο Ανδρουλάκη, επισημαίνει ότι η δικαιοσύνη διερευνά τα ζητήματα και αναγνωρίζει την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης.

Τέλος, εκφράζει τη δέσμευσή του να υπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα στην Ευρώπη και τονίζει τη σημασία της σοβαρότητας στην πολιτική. Επισημαίνει ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η αξιόπιστη δύναμη της χώρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο μοναδικός αξιόπιστος πρωθυπουργός.

δειτε ακομα

δειτε ακομα