Το μανικιούρ της Τζένιφερ Λόπεζ που θα δείτε παντού το 2024

Ενώ η τάση στην ομορφιά λέει ότι το «λιγότερο είναι περισσότερο», η Τζένιφερ Λόπεζ προτιμά μια πιο πολυτελή προσέγγιση για το μανικιούρ της, σύμφωνα με τη nail artist Emilie Sanscartier και ιδρύτρια της cult μάρκας Gelcare. Η τάση των κοντών γαλακτώδων νυχιών προβλέπεται να κυριαρχήσει το 2024 σύμφωνα με τη Vogue India.

Η Τζένιφερ Λόπεζ ακολουθεί τις τάσεις των 6 εκδοχών του γαλλικού μανικιούρ και επιλέγει τα lip gloss nails. Το νέο γαλλικό μανικιούρ περιλαμβάνει έναν ελαφρύ λάμψη που προσδίδει διακριτική και ευγενή εμφάνιση.

To μανικιούρ μπαλαρίνα, που είναι εμπνευσμένο από τη μορφή των παραδοσιακών πουέντ που φορούν οι μπαλαρίνες και έχει ευθείες άκρες και οβάλ σχήμα στα πλάγια, ήταν απόλυτα εντυπωσιακό στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας το 2023. Χαρακτηρίζεται ως μανικιούρ που «ταιριάζει απόλυτα με την αισθητική του παρελθόντος, ενώ παραμένει διακριτικό και πολυτελές», σύμφωνα με την Brand Manager της Mavala, Lara Royo.

Το κλειδί για αυτή την τάση νυχιών είναι ένα διαφανές χρώμα με ελαφρά λαμπερή υφή, ενώ η φυσική γυαλάδα παραμένει ανέπαφη και περιποιημένη, χωρίς να είναι κουραστικά παρατηρήσιμη, όπως οι πιο φανταχτερές εκδοχές.

δειτε ακομα

δειτε ακομα