Τα τρία δώρα που δεν πρέπει να δίνονται ποτέ σε μια γυναίκα, σύμφωνα με ειδικό

Μια ειδικός στα δώρα, που δίνει συμβουλές μέσω TikTok, έδωσε τις συμβουλές της για τα πιο προσβλητικά δώρα που μπορεί να λάβει μια γυναίκα.

Η Leah The Gift Girl, δημοφιλής στο TikTok, έδωσε τη λίστα της για τα Χριστούγεννα, υπογραμμίζοντας πως τα τρία αυτά δώρα δεν θα έπρεπε να δοθούν σε μια γυναίκα, εκτός κι αν το ζητήσει εκείνη απολύτως ξεκάθαρα.

Το πρώτο στη λίστα είναι τα είδη καθαρισμού για το σπίτι. “Τα δώρα θα έπρεπε να είναι κάτι χαρούμενο”, ανέφερε η Leah, που μένει στο Ντάλας, στην πολιτεία του Τέξας στις ΗΠΑ.

Το επόμενο “απαγορευμένο” δώρο στη λίστα της έχει να κάνει με την απώλεια βάρους. “Ζυγαριές, συμπληρώματα διατροφής, σκευάσματα που βοηθούν στην απώλεια βάρους ή απόκτησης μυϊκής μάζας, απαγορεύονται ρητά”, εξήγησε η Leah.

Περαν των αντικειμένων που σχετίζονται με την αισθητική, υπάρχουν και προϊόντα κατά της γήρανσης του δέρματος. “Μην παρεξηγηθώ: λατρεύω τα καλά προϊόντα που είναι εναντίον της γήρανσης του δέρματος και τα έχω και στη δική μου καθημερινότητα. Ωστόσο, στέλνουν το λάθος μήνυμα”, τόνισε η Leah.

“Όλα αυτά τα αντικείμενα, όμως, θα μπορούσατε να τα λάβετε υπόψη σας και να αποτελέσουν πολύ ωραία δώρα, αν σας τα ζητήσουν ή αν τις ξέρετε πολύ καλά και γνωρίζετε πράγματι πως θα τους άρεσαν”, σημείωσε.

δειτε ακομα

δειτε ακομα