Παντρεύτηκε τον φίλο των γιων της και έχουν διαφορά ηλικίας 18 ετών. Τον ενθαρρύνει να κάνει φλερτ με τον barista για να πάρει δωρεάν καφέ.

Η ιστορία μιας μητέρας που παντρεύτηκε τον φίλο των γιων της, με τον οποίο έχουν 18 χρόνια διαφοράς ηλικίας, έχει γίνει viral στο διαδίκτυο και έχει διχάσει τους χρήστες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesun.co.uk, η 42χρονη Tanya είναι παντρεμένη με τον 24χρονο Josue και δημοσιοποιούν συχνά βίντεο από την καθημερινότητα τους στο TikTok. Η Tanya γνώρισε τον Josue το 2018, όταν ήταν 39 ετών και πήγαινε τους δύο γιους της ηλικίας 12 και 14 ετών στο σπίτι του για να παίξουν video games. Παρά το γεγονός ότι έχουν 18 χρόνια διαφορά, γρήγορα ήρθαν κοντά και μετά από τέσσερα χρόνια κατέληξαν παντρεμένοι, με εκείνον να μετακομίζει σπίτι της. Το νέο δημιούργησε αμηχανία στα παιδιά της, τα οποία δεν υποδέχτηκαν θετικά το γεγονός, αλλά με την πάροδο του χρόνου έχουν αποδεχτεί την απόφαση της μητέρας τους και φέρεται να έρχονται κοντά με τον πατριό τους, όπως ανέφερε η Tanya.

Τα σχόλια κάτω από τα βίντεο που μιλάει για τη σχέση της έχουν πέσει «βροχή», με πολλούς χρήστες να επικρίνουν τον συγκεκριμένο γάμο. Κατηγορούν τον Josue πως εκμεταλλεύεται τη σύζυγο του, μόνο και μόνο «για να έχει ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του». Το ζευγάρι αρνείται τις κατηγορίες, ενώ ο 24χρονος δηλώνει πως θέλει να γίνει μουσικός και ότι με τον μισθό που λαμβάνει από εργοστάσιο στο οποίο δουλεύει, συντηρεί τόσο τον εαυτό του, όσο και τα παιδιά της συζύγου του. Η Tanya δήλωσε πως δεν έχει θέμα όταν νεαρές γυναίκες φλερτάρουν τον σύζυγο της και τον εκμεταλλεύεται για να πάρει δωρεάν καφέ από τις barista.

δειτε ακομα