Κοκαλάκια μαλλιών: Η επιστροφή της διαχρονικής τάσης

Αν θεωρείτε πως τα hair clips είναι μόνο για το σπίτι, κάνετε λάθος. Tα τελευταία χρόνια, η αγορά βγάζει όλο και περισσότερα hair clips σε απίθανα σχέδια και χρώματα που μπορούν να ταιριάξουν σε διάφορες περιστάσεις.

Μην αποφεύγετε να τα φορέσετε. Μπορείτε να ενσωματώσετε τα hair clips στα καθημερινά σας χτενίσματα με διάφορους τρόπους, για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό στυλ.

Λουλούδια στα μαλλιά

Ένα clip σε σχήμα λουλουδιού, όπως η μαργαρίτα της φωτογραφίας, και μια χαλαρή κοτσίδα στη βάση του κεφαλιού μπορεί να αναδείξει το πρόσωπό σας και να δώσει μια ρομαντική νότα στο look σας.

Mix & Match

Προσθέστε διάφορα hair clips μαζί, συνδυάζοντας διαφορετικά σχέδια και χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους, καθιστώντας την εμφάνισή σας μοναδική.

Χριστουγεννιάτικη λάμψη

Κατά τη διάρκεια των εορτών, τα hair clips με πέρλες μπορούν να προσδώσουν λάμψη και να αναβαθμίσουν την εμφάνισή σας, προσφέροντας αμέτρητες επιλογές στιλιστικών παραλλαγών.

Μεγάλες φιόγκοι

Τα μεγάλα hair clips είναι statement κομμάτια που διαθέτουν εντυπωσιακά σχέδια και διατίθενται σε ποικίλες επιλογές. Ανεξαρτήτως του μήκους των μαλλιών σας, αυτά τα hair clips μπορούν να δώσουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

δειτε ακομα

δειτε ακομα