“Λειτουργώ ως παρένθετη μητέρα για διάσημους” – Το σκοτεινό κομμάτι της τακτικής των celebrities.

Η Paris Hilton και ο σύζυγός της, Carter, έχουν αποκτήσει έναν γιο μέσω παρένθετης μητρότητας. Ο μικρός Phoenix Reum είναι ευτυχισμένος στην πολυτελή έπαυλη της οικογένειας στο Λος Άντζελες. Η Paris Hilton είναι μία από πολλές διασημότητες που έχουν αποκτήσει παιδιά μέσω παρένθετης μητρότητας. Αν και η διαδικασία μπορεί να είναι δύσκολη, η Shanna St Clair, παρένθετη μητέρα διασημοτήτων, λέει ότι μπορεί να φέρει μεγάλη χαρά στους γονείς που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδιά με φυσιολογικό τρόπο. Άλλες διασημότητες που έχουν αποκτήσει παιδιά μέσω παρένθετης μητρότητας είναι η Sarah Jessica Parker, η Nicole Kidman και η Priyanka Chopra. Ωστόσο, η Naomi Campbell και η Amber Heard δεν έχουν αποκαλύψει πώς απέκτησαν τα παιδιά τους.αλήφθηκε η απόφαση να βοηθήσουν άλλες γυναίκες να αποκτήσουν παιδιά. Έτσι, η Shanna έγινε παρένθετη μητέρα και βοήθησε πολλές οικογένειες να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους. Η πιο γνωστή περίπτωση είναι αυτή της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και του συζύγου της, Μάθιου Μπρόντερικ, οι οποίοι είχαν δυσκολίες να αποκτήσουν παιδί. Η Shanna βοήθησε το ζευγάρι να κάνει το όνειρό τους πραγματικότητα και έγινε η παρένθετη μητέρα τους, φέρνοντας στον κόσμο την κόρη τους, την Marion Loretta Elwell. Η Shanna έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον σύζυγό της και συνεχίζει να βοηθάει άλλες οικογένειες να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους να γίνουν γονείς.άλαβε το τραύμα του πένθους και τη λαχτάρα για ένα παιδί. Με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειάς της, επικοινώνησε με ένα πρακτορείο παρένθετων μητέρων.

Πάρις Χίλτον

«Δεν ήταν επειδή έπρεπε να πληρώσω τους λογαριασμούς μου – ήμασταν καλά οικονομικά», εξηγεί η Shanna. «Είδα την παρένθετη μητρότητα ως ένα δώρο που θα μπορούσα να κάνω σε μια άλλη γυναίκα». Το πρακτορείο ήταν ενδελεχές.

«Είχα πάρα πολλές φόρμες να συμπληρώσω. Έπρεπε να υποβληθώ σε ψυχολογική αξιολόγηση. Έπρεπε να πάρω έγκριση όχι μόνο από τον γιατρό μου αλλά και από τον γυναικολόγο μου. Έπρεπε να κάνω υπερηχογράφημα, εξετάσεις αίματος — ήταν πολλά… », θυμάται η 46χρονη σήμερα γυναίκα.

Στη συνέχεια, το προφίλ της υποβλήθηκε σε υποψήφιους γονείς. Για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής, η Shanna δεν μπορεί να κατονομάσει κανέναν από αυτούς που εμπλέκονται στις εμπειρίες της παρένθετης μητρότητας, τα ονόματα έχουν αλλάξει. «Τα πέτυχα με την Τζένιφερ και τον Μαρκ, το πρώτο ζευγάρι που γνώρισα. Είχα μεγάλη συμπάθεια για την Jennifer, η οποία ήταν στα 30 της και είχε παγώσει τα ωάρια της επειδή είχε ιατρικά προβλήματα και δεν μπορούσε να φέρει στον κόσμο ένα μωρό. «Η Jennifer καταγόταν από μια γνωστή και πλούσια οικογένεια, έτσι είχαμε πολύ διαφορετικές ζωές, αλλά είχα μια άμεση σχέση μαζί της», λέει η Shanna. «Ήταν και οι δύο ευγενικοί και ευγνώμονες και έκαναν μια προσπάθεια να γνωρίσουν εμένα και τον σύζυγό μου και τα παιδιά μου». Χρειάστηκαν επτά προσπάθειες για να μείνει έγκυος η Shanna. «Η κλινική γονιμότητας είπε ότι το πρόβλημα ήταν η ποιότητα των ωαρίων της Jennifer, οπότε δεν έγινε λόγος για αλλαγή σε άλλο υποκατάστατο», λέει η Shanna. «Χρειάστηκε σωματικό και ψυχικό κόστος» κόστος.

Έχοντας μια όμορφη εμπειρία με την πρώτη μητέρα, δεν είχα προβλέψει πρόβλημα που θα ακολουθούσαν. Υπήρχαν πολλά πράγματα για τα οποία έπρεπε να είχαμε μιλήσει με την Catherine και όχι εκ των υστέρων». Υπογράφηκαν συμβόλαια —για τρεις προσπάθειες κατά την εγκυμοσύνη— εντός 30 ημερών από την ομιλία των δύο γυναικών. Η πρώτη φορά που η Shanna συνάντησε την Catherine ήταν κατά τη μεταφορά του πρώτου εμβρύου σε μια ακριβή κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης στη Νέα Υόρκη, η οποία ήταν επιπλωμένη σαν ξενοδοχείο πέντε αστέρων.

Περίμενα αφελώς να έχουμε αυτόν τον άμεσο δεσμό για να κάνουμε το παιδί παιδί μαζί και δεν ήταν εκεί…. Ήταν αδιάφορη και απορροφημένη στον εαυτό της — είχαμε μια πολύ επιφανειακή συζήτηση, για αυτό το σημαντικό πράγμα που επρόκειτο να συμβεί».

Η διασημότητα έφυγε προτού η Shanna κάνει τη μεταφορά – και δεν την ευχαρίστησε. Αυτό χτύπησε τον κώδωνα του κινδύνου στη Shanna, αλλά κατάφερε να μην την επηρεάσει. «Είχε ήδη αποτυχημένες εγκυμοσύνες και σκέφτηκα ότι ίσως προσπαθούσε να προστατεύσει τον εαυτό της από περαιτέρω απογοήτευση», εξηγεί. Ως «φορέας», η Shanna ήταν η πρώτη που έμαθε ότι η αρχική μεταφορά είχε αποτύχει όταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος της βγήκαν αρνητικά. Περίμενε μέχρι να το πουν στην Catherine πριν της στείλει ένα παρηγορητικό μήνυμα. «Ήταν αδιάφορη — και με συγκλόνισε αυτό», λέει η Shanna.

Έγκυος, εγκυμοσύνη

«Είπε ότι ήθελε να μου το πει πριν το διαβάσω στις εφημερίδες – και όταν παρατήρησα ότι δεν μου είχε πει ποτέ ότι είχε άλλη παρένθετη μητέρα, είπε λόγια ότι δεν είχε καμία υποχρέωση να μου το πει. «Αφού κλείσαμε το τηλέφωνο, σοκαρίστηκα αλλά της έστειλα μήνυμα και της είπα «συγχαρητήρια, να χαίρεσαι το μωρό». Δεν ανταποκρίθηκε ». Γνωρίζοντας ότι η Catherine επιτέλους απέκτησε ένα παιδί και με τη σχέση τους τόσο τεταμένη, η Shanna παραδέχεται εν συντομία ότι μπορεί να υπάρξει κάποια ανακούφιση εάν αποτύχει και αυτή η τρίτη εγκυμοσύνη.

«Μισώ να το λέω, αλλά το έκανα», εξομολογείται. «Ένα μέρος του εαυτού μου δεν θα ευχόταν την απώλεια σε κανέναν, έτσι πάλεψα με αυτά τα συναισθήματα. «Είχα ακόμα ελπίδες ότι αυτό θα λειτουργούσε ή ότι με όποιον τρόπο πήγαινε θα λειτουργούσε προς το καλύτερο. Ήταν ανάμεικτα συναισθήματα ». Η Shanna παρακολουθήθηκε από την κλινική και έκανε άλλη μια εξέταση αίματος για να ελέγξει τα επίπεδα της ορμόνης hCG τρεις ημέρες μετά το τηλεφώνημα. Το αποτέλεσμα επέστρεψε ως ασαφές – και όταν το ανέφερε αυτό στην Catherine, η διασημότητα έστειλε μόνο μια σύντομη απάντηση, λέγοντας να την κρατήσει ενήμερη. Η Shanna το περίμενε, αλλά τα επίπεδα ορμονών της άρχισαν να πέφτουν. «Ήξερα ότι τα πράγματα πήγαιναν στραβά και επικοινώνησα με την Catherine για να την ενημερώνω. Επειδή δεν ήμουν σίγουρη για τη σχέση μας σε αυτό το σημείο, ένιωθα ανήσυχη ακόμη και να της μιλήσω, οπότε της έστειλα ένα μήνυμα.

Είπα «Συγγνώμη που είναι άσχημα νέα… δεν είναι ακόμα αποβολή, αλλά φαίνεται ότι προς τα εκεί κατευθύνεται.» Ρώτησε για το νέο μωρό της Catherine και ρώτησε επίσης αν έπρεπε να της στείλει τους υπόλοιπους λογαριασμούς. Έμεινε έκπληκτη όταν η Κάθριν έστειλε μήνυμα: «Σάνα, η σχέση μας τελείωσε. Είμαι τρομοκρατημένη με την ψυχρότητά σου για τη γέννηση του παιδιού μου. Προώθησε τους λογαριασμούς σου».

Η Shanna πληρώθηκε περίπου 11.000 δολάρια συν τα έξοδα. Είπε ότι το συμβόλαιο που υπέγραψε με την Catherine όριζε μια πληρωμή 45.000 δολάρια για ένα μωρό, 55.000 δολάρια εάν ήταν δίδυμα και 60.000 δολάρια για τρίδυμα ή περισσότερα. Οι δύο γυναίκες δεν μίλησαν ξανά – και δύο εβδομάδες αφότου έκοψε τους δεσμούς της με την Catherine, η Shanna είχε μια αποβολή. «Ήταν μια πολύ, πολύ βαριά περίοδος», θυμάται.

Μήνες αργότερα, η Catherine ήταν στην τηλεόραση και έκανε απαξιωτικά σχόλια για τις παρένθετες μητέρες. «Ξέσπασα σε κλάματα», παραδέχεται η Shanna. Λέει ότι ένιωθε ότι η Catherine την έκανε να νιώθει «υπάλληλος». «Ανησυχώ ότι η παρένθετη μητρότητα αντιμετωπίζεται πολύ επιπόλαια — μπορείτε να παραγγείλετε τα επώνυμα ρούχα και παπούτσια σας και το μωρό σας», λέει η Shanna. «Προφανώς, υπάρχουν φορές που μια γυναίκα έχει μια ιατρική πάθηση όπου σωματικά δεν μπορεί να κρατήσει ένα παιδί — αλλά δεν συμβαίνει μόνο αυτό. Νομίζω ότι όταν έχεις χρήματα και προνόμια, υπάρχει ο κίνδυνος να σκεφτούν οι άνθρωποι: «Μπορώ να κάνω κάποιον να μου μεγαλώσει ένα μωρό».

paris 1

Η Shanna πιστεύει επίσης ότι οι γυναίκες που έχουν τα μωρά τους από παρένθετη μητέρα πρέπει να είναι ειλικρινείς σχετικά με αυτό. «Πιστεύω ότι πρέπει να είναι πιο ανοιχτοί και ειλικρινείς για το πώς γεννήθηκε το μωρό τους, αντί να ανακοινώνουν απλώς «Έχω ένα μωρό!» είπε η γυναίκα και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι λυπημένη για τις γυναίκες που μεγαλώνουν αυτές τις υπέροχες ζωές για εννέα μήνες, δίδοντάς το σε κάποιον άλλο και που οι δοκιμασίες που πέρασαν δεν αναγνωρίζονται».

Τέσσερα χρόνια αφότου η Shanna και η Catherine χώρισαν τους δρόμους της, η Shanna έφερε δίδυμα για ένα ζευγάρι μη διασημοτήτων που γνώρισε σε ένα συνέδριο γονιμότητας. Οι τοκετοί ήταν περίπλοκοι και η Shanna υπέστη εγκεφαλικό και επιληπτικές κρίσεις και ήταν στην εντατική για επτά ημέρες. «Μετά την τρίτη παρένθετη μητρότητα κόντεψα να χάσω τη ζωή μου. Δείχνει ότι υπάρχει κίνδυνος σε κάθε εγκυμοσύνη – αλλά όλα έγιναν εντάξει στο τέλος», λέει. Παραδόξως, δεν μετανιώνει για την τρίτη παρένθετη μητρότητα της, αλλά λέει ότι, ως επί το πλείστον, «ήταν άλλη μια όμορφη εμπειρία, η οποία ξέφυγε από τη δύσκολη στιγμή που πέρασα με την Catherine». Το πιο σημαντικό πράγμα που λέει η Shanna ότι έμαθε από το να είναι παρένθετη μητέρα είναι να μην βιαστεί ποτέ να συμμετάσχει στη συμφωνία. «Πιστεύω ότι και οι δύο γυναίκες πρέπει να καθίσουν εκ των προτέρων, συνεργαζόμενοι με ένα αξιόπιστο πρακτορείο παρένθετων μητέρων, για να αναφέρουν λεπτομερώς τι περιμένουν όλοι από αυτό το ταξίδι. Εάν δεν το κάνετε, υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά ». Η Shanna έχει υποβληθεί σε υστερεκτομή, επομένως δεν θα υπάρχουν άλλα δώρα ζωής σε άτεκνους άνδρες και γυναίκες. «Είχα δύο καλές εμπειρίες και μία κακή εμπειρία, αλλά δεν τις μετανιώνω», λέει. «Πιστεύω ότι οι γυναίκες που κουβαλούν μωρά για άλλους είναι ήρωες και είναι υπέροχο να κάνεις, αρκεί και οι δύο πλευρές να γνωρίζουν ακριβώς τι μπαίνουν» κατέληξε η γυναίκα.

δειτε ακομα

δειτε ακομα