Ο προπονητής διαζυγίων αποκαλύπτει τα 10 σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σας σας απατά.

Η Sarah Woodward, προπονήτρια διαζυγίων, μιλά για τα δέκα πράγματα που κάνει ο σύντροφός σας και τα οποία θα μπορούσαν να υποδηλώνουν ότι σας απατά. Συμβουλεύει να παρατηρείτε αλλαγές στη συμπεριφορά του συντρόφου σας και να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας, καθώς αυτό είναι συχνά σωστό και είναι γνωστό ως ο δεύτερος εγκέφαλός μας.

Παρουσιάζονται 10 ενδείξεις που υποδηλώνουν πως ο σύντροφός σας, σας απατά, όπως τους περιέγραψε η Sarah Woodward. Ωστόσο, σημειώνει πως μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα, ακόμη και αν παρατηρήσετε ένα από τα πράγματα στον κατάλογο.

Σύμφωνα με την Sarah Woodward, αν ο σύντροφός σας περνάει λιγότερο χρόνο μαζί σας, αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να υποδηλώνει ότι ετοιμάζει κάτι. Επίσης, αν ο σύντροφός σας ενδιαφέρεται ξαφνικά περισσότερο για τα ρούχα του και το πώς ντύνεται, αυτό θα μπορούσε σίγουρα να είναι ένα δείγμα ότι δεν είναι πιστός. Επιπλέον, αν ο άντρας σας πηγαίνει στο γυμναστήριο πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο, ίσως να θέλετε να διερευνήσετε.

Η Sarah Woodward επισημαίνει πως το σημαντικό είναι να παρατηρείτε τη συμπεριφορά του συντρόφου σας και να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας. Μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα, αλλά εάν έχετε αμφιβολίες για την αφοσίωσή του σε εσάς, η Sarah Woodward είναι εδώ για να σας ανοίξει τα μάτια.Σύμφωνα με την Sarah, υπάρχουν ορισμένα σημάδια που μπορούν να υποδείξουν ότι ο σύντροφός σας σας απατά. Αν ο σύντροφός σας αρχίζει να εργάζεται περισσότερες ώρες και να λείπει περισσότερο από το σπίτι, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει. Επίσης, αν ενδιαφέρεται περισσότερο για τις κινήσεις σας, μπορεί να προσπαθεί να προγραμματίσει χρόνο με κάποιον άλλον ενώ εσείς δεν είστε εκεί. Αν είναι μόνιμα προσκολλημένος στο τηλέφωνό του και έχει αλλάξει τον κωδικό πρόσβασης, τα πράγματα μπορεί να μην είναι καλά. Αν η σεξουαλική ζωή σας έχει αλλάξει, είτε ο σύντροφός σας δε δείχνει κανένα ενδιαφέρον για εσάς σεξουαλικά και βρίσκει δικαιολογίες, είτε θέλει να κάνει περισσότερο σεξ και έχει γίνει πιο περιπετειώδης, αυτό μπορεί να είναι ένδειξη ότι κάτι συμβαίνει.Σύμφωνα με ένα άρθρο στο Newsbeast, υπάρχουν κάποια σημάδια που μπορούν να υποδείξουν ότι ο σύντροφός σας σας απατά. Αν οι καταναλωτικές συνήθειες του έχουν αλλάξει χωρίς κάποια εξήγηση, μπορεί να είναι ένα σημάδι. Επίσης, αν τον πιάσετε να λέει ψέματα και γίνει αμυντικός ή θυμωμένος, αυτό μπορεί να υποδεικνύει ότι κρύβει κάτι. Επιπλέον, αν αντισταθμίζει υπερβολικά με δώρα και προσπάθειες, αυτό μπορεί να είναι ένα άλλο σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά.

δειτε ακομα