Αποτρόπαιο έγκλημα στη Ρωσία: Την σκότωσαν, την βίασαν, την πέταξαν σε γραμμές τρένου και της έριξαν καυστικό υγρό

Σοκ προκαλούν οι στοιχεία που έγιναν γνωστά για το εγκληματικό περιστατικό που είχε ως θύμα μια 15χρονη κοπέλα στη Ρωσία, με τον τουλάχιστον 16χρονο να είναι ο δράστης. Η έφηβη κοπέλα πρώτα βιάστηκε και στη συνέχεια πετάχτηκε γυμνή σε γραμμές τρένου, ενώ επίσης ρίχθηκε καυστικό υγρό πάνω της.

Το μαρτύριο που έζησε η Γιάροσλαβ Σίκοβα στο Περμ της Ρωσίας αποκαλύφθηκε όταν ένας οδηγός τρένου την είδε να έχει εγκαταλειφθεί πάνω στις γραμμές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης ή οι δράστες αφήσανε το κορίτσι στις γραμμές του τρένου με σκοπό να πεθάνει. Η έφηβη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά, δυστυχώς, κατέληξε έπειτα από 10 ημέρες.

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 16χρονος, Σεργκέι Μινιάζεφ, ενώ εξετάζονται ως ύποπτοι και άλλοι δύο νέοι. Ο οδηγός του τρένου που την εντόπισε περιγράφει ότι αφήθηκε διαγώνια στις γραμμές, είχε πολύ αίμα και ήταν γυμνή, με εγκαύματα και καυστικό υγρό στο στόμα και τη γεννητική περιοχή.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 15χρονης, αυτή το βράδυ είχε επιστρέψει από ένα πάρτι στο σπίτι του 16χρονου, αλλά, για άγνωστους λόγους, βγήκε ξανά χωρίς να ενημερώσει τους γονείς της και μαζί με τον δράστη και τους συνεργούς τους, έπεσαν θύματα του αποτρόπαιου εγκλήματος.

δειτε ακομα

δειτε ακομα