ΑΕΚ: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι της στον 3ο προκριματικό

 

Η ΑΕΚ στοχεύει να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και για αυτό χρειάζεται να περάσει από δύο γύρους. Ένας από αυτούς είναι ο 3ος προκριματικός και οι αντίπαλοί της θα είναι οι Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Κοπεγχάγη, Γαλατάσαραϊ ή Φενέρμπαχτσε, Φερεντσβάρος, Καραμπάγκ και Σλόβαν Μπρατισλάβας, ανάλογα με τα αποτελέσματα του δεύτερου προκριματικού γύρου.

Στον δεύτερο γύρο θα ξεκινήσουν Κροάτες, Δανοί και Τούρκοι, ενώ Ουγγροί, Αζέροι και Σλοβάκοι θα ξεκινήσουν στον πρώτο γύρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν η ΑΕΚ προκριθεί, τότε στα πλέι οφ μπορεί να μπει ως ισχυρός. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η κλήρωση για τα πλέι οφ θα έχει ήδη πραγματοποιηθεί πριν από τη λήξη του 3ου προκριματικού γύρου. Συνεπώς, η ΑΕΚ μπορεί να λάβει τον συντελεστή του ισχυρού στον 3ο γύρο και να αντιμετωπίσει αντιπάλους από τους πιο αδύναμους των πλέι οφ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η “Ένωση” γλύτωσε από τη Γιουνγκ Μπόις στον 3ο γύρο που σκαρφάλωσε στα πλέι οφ χάρη στη θέση του πρωταθλητή Ευρώπης που κατέχουν ήδη η Σίτι και η Ίντερ.

Παρακάτω παρατίθεται ο πίνακας με τους αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ:

pinaek

Με αστερίσκο/ους αναφέρεται ο γύρος εκκίνησης της κάθε ομάδας στα προκριματικά.

δειτε ακομα

δειτε ακομα