Ανδρουλάκης Mega: «Είμαι ο πιο συνεπής σε σχέση με την κυβερνησιμότητα της χώρας»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μίλησε για την επόμενη ημέρα των εκλογών, επισημαίνοντας ότι οι άλλες πολιτικές δυνάμεις ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με το ΠΑΣΟΚ, καθώς αυτό δείχνει ότι ξέρει να κάνει τη δουλειά του. Επιπλέον, εξέφρασε την προτίμησή του για μία κυβέρνηση συνεργασίας με προγραμματικό περιεχόμενο, και υπογράμμισε ότι η ελληνική φαρμακοβιομηχανία αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης και σταθερότητας. Τέλος, αποκλείει τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση με πρόσωπα που έπαιξαν με την τύχη της χώρας.

ANDROULAKIS 2

Σε συνέντευξή του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μίλησε για την ανάγκη δημιουργίας μιας κυβέρνησης συνεργασίας με προγραμματικό περιεχόμενο, και πρότεινε τη χρήση διεθνών διαγωνισμών για την επιλογή διοικητών Οργανισμών, οι οποίοι θα έχουν πενταετή θητεία και θα επιλέγονται με διαφάνεια και αξιοκρατία. Επικρίθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το οικονομικό του πρόγραμμα και το ύψος του βασικού μισθού, και τονίστηκε η ανάγκη αναβάθμισης του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Επιπλέον, αναφέρθηκε στο ζήτημα των πρώτων κατοικιών και της Παιδείας ως κορυφαίας προτεραιότητας.

androulakis

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε ότι δεν τον κάλεσε ποτέ ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως απαιτεί το πρωτόκολλο μεταξύ ενός πολιτικού αρχηγού και ενός πρωθυπουργού. Επιτέθηκε στα “παρακράτη” και τις “διαδικτυακές συμμορίες” που, όπως είπε, έχουν στήσει η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ. Η απόφαση για το αν η Ελένη Χρονοπούλου θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ θα παρθεί σύντομα. Ο Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε σε debate με όλους τους ελληνικούς αρχηγούς και ζήτησε την εμπιστοσύνη των νέων ψηφοφόρων. Αύριο θα επισκεφθεί την Ξάνθη και αστειεύτηκε με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο λέγοντας ότι θα πάει στην πρώτη του πατρίδα και στη δεύτερη για εκείνον καθώς σπούδαζε στην Ξάνθη.

δειτε ακομα

δειτε ακομα