Αγρίνιο: Ένας 14χρονος πεθαίνει στο ποδήλατο και βυθίζει την πόλη σε θρήνο

Ο 14χρονος Γαβριήλ έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια βόλτας με το ποδήλατό του, προκαλώντας θλίψη στην οικογένειά του και στην τοπική κοινότητα της Κυψέλης, στο Αγρίνιο. Ο νεαρός πέφτει από το ποδήλατό του καθώς κατεβαίνει από μια δύσβατη κατηφόρα και χτυπάει το κεφάλι του σε βράχο, ενώ προσπαθεί να περάσει την ώρα του με τον ξάδελφό του. Μεταφέρεται σε νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρνει να επιζήσει.

Η οικογένειά του ζούσε στην Κυψέλη Αγρινίου εδώ και 20 χρόνια και έχει μεγαλώσει Γαβριήλ με την ελπίδα να έχει ένα λαμπρό μέλλον. Ο νεαρός ήταν το μοναχοπαίδι της οικογένειας και η κοινότητα ήταν συγκλονισμένη από τον χαμό του. Σήμερα θα γίνει η Εξόδιος Ακολουθία στον Ιερό Ναό της Κυψέλης και η ταφή του νεαρού Γαβριήλ θα γίνει στην καταγωγή του στην Αλβανία.

Η τοπική κοινότητα και φίλοι τους συνοδεύουν την οικογένεια του νεαρού στη δύσκολη αυτή περίοδο και εκφράζουν τη θλίψη και την απώλεια του μοναδικού παιδιού της οικογένειας που εργαζόταν στα χωράφια και είχε όνειρα για ένα λαμπρό και επιτυχημένο μέλλον.

PODILATO 1

Οι σύντροφοι του Γαβριήλ τίμησαν τη μνήμη του μοιράζοντας μαζί του μια τελευταία βόλτα με τα ποδήλατά τους και διατηρούν τις αναμνήσεις από τον φίλο τους στις καρδιές τους.

δειτε ακομα

δειτε ακομα