Ταχεία δοκιμή: Πού μπορούν να γίνουν δωρεάν την Τετάρτη 15/3;

Την Τετάρτη (15/3) οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) θα πραγματοποιήσουν δωρεάν rapid test για τον κορονοϊό σε κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την Ελλάδα για όλους τους πολίτες. Τα σημεία που θα πραγματοποιηθούν τα τεστ αναφέρονται παρακάτω.

Στη Δ. Ελευσίνας, το Πολιτιστικό Κέντρο Κίμωνος και Παγκάλου, στη Δ. Διονύσου, το Πεντζερίδη 3, το Πολιτιστικό κέντρο του Αγίου Στεφάνου, στη Δ. Αμαρουσίου, στη Λεωφόρο Κηφισίας 108 (πλησίον πεζογέφυρας), στη Δ. Πειραιά, στη Δραγάτση 1, στον πεζόδρομο, στη Δ. Αλίμου, στο Κανάρη 1, παραπλεύρως Δημοτολογίου Αλίμου, στη Δ. Γλυφάδας, στο Παλιό Δημαρχείο Γλυφάδας, απέναντι από την Εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου, Βασιλέως Κων/νου, στη Δ. Περιστερίου, στο Δημαρχείο Περιστερίου, στην Α’ ΚΑΠΗ Καλαντζάκου 7, στη Δ. Αιγάλεω, στο Πνευματικό κέντρο Ι. Ρίτσος, δίπλα στο Κολυμβητήριο του Αιγάλεω, στη Δ. Ηλιούπολης, στο Δημοτικό Θέατρο Δημαρχείου Ηλιούπολης “Μίκης Θεοδωράκης”, στο Πνευματικό κέντρο Λυκόβρυσης, στην Αγίας Βαρβάρας 25, πίσω από το Δημαρχείο, στο Δ. Ιλίου, στον Αίαντος και Χρυσηίδος (Δημαρχείο) και στο Δ. Χαϊδαρίου, στο Δημαρχείο – Στρ. Καραϊσκάκη 138 και Ευπαύλεως.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν rapid test στο 1ο πολυδύναμο κέντρο-Δημοτικό Ιατρείο-Καλφοπούλειο Υγειονομικό Κέντρο, στη Σόλωνος 78, και στο 2ο πολυδύναμο Κέντρο-Δημοτικό Ιατρείο-Νέος Κόσμος, στη Φανοσθένους & Φρειδερίκου Σμιθ, καθώς και στο 3ο Δημοτικό Ιατρείο-Πετράλωνα, στη Θεσσαλονίκης & Ηρακλειδών, στο 4ο Δημοτικό Ιατρείο-Κολωνός, στην Προποντίδος & Αγίας Σοφίας 110 και στο 5ο Δημοτικό Ιατρείο-Άνω Πατήσια, στη Σαρανταπόρου 4. Όλα τα τεστ στα πολυδύναμα κέντρα και στα δημοτικά ιατρεία θα πραγματοποιηθούν κατόπιν ραντεβού.

δειτε ακομα

δειτε ακομα