Το αριστουργηματικό Interstellar επιστρέφει στα cinema!

Ένας από τους καλύτερους σκηνοθέτες, ο Christopher Nolan, θα ξαναφέρει το θρυλικό Interstellar στη μεγάλη οθόνη αυτόν τον Σεπτέμβριο. Δε θα λείψουν ο Matthew McConaughey και η Anne Hathaway από το καστ.

Την ταινία γιόρτασε 10 χρόνια και η Paramount Pictures ανακοίνωσε ότι θα τη δούμε ξανά στις 27 Σεπτεμβρίου στις αίθουσες, ακόμα και σε IMAX μορφή. Έτσι, όσοι λατρεύουν την ταινία θα την απολαύσουν ξανά, στον τρόπο που την ονειρεύτηκε ο ίδιος ο Nolan.

Η Paramout Pictures συνεργάζεται με την Warner Bros. για να φέρουν το Interstellar στη μεγάλη οθόνη και ελπίζουμε να το δούμε κι εμείς στην Ελλάδα. Μέχρι τώρα, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα λεπτομέρειες για την προβολή της ταινίας εδώ.

Για όσους δεν έχουν δει ακόμα το Interstellar, δίνουμε μια εικόνα για το τι πρόκειται:

Ένα ταξίδι στο διάστημα που ελπίζει να σώσει την ανθρωπότητα από την εξαφάνισή της. Οι ήρωες αναλαμβάνουν μια αποστολή να διασχίσουν το χρόνο και τον χώρο, αναζητώντας το μέλλον της ανθρωπότητας ανάμεσα στα αστέρια.

yiHPu4A

Το Interstellar κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2014 και κατέκτησε τον κινηματογράφο και τα ταμεία με εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 733 εκατομμύρια δολάρια. Θεωρείται μια από τις κορυφαίες ταινίες, με τον Nolan να κάνει θραύση και με το φετινό του έργο, το Oppenheimer, να κερδίζει το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Στην ταινία πρωταγωνίστησαν επίσης οι Ellen Burstyn, Mackenzie Foy, John Lithgow, Timothée Chalamet, David Oyelowo, Collette Wolfe, Francis X. McCarthy, Bill Irwin, Andrew Borba, Wes Bentley, William Devane, Michael Caine, Casey Affleck και άλλοι.

Ο Nolan είχε δηλώσει ότι επηρεάστηκε από ταινίες όπως το Blade Runner, 2001: A Space Odyssey και Metropolis για το Interstellar. Η ταινία ξεχώρισε και στα Όσκαρ, κατακτώντας το βραβείο Ειδικών Εφέ.

Δείτε το trailer του Interstellar για να πάρετε μια γεύση, αν δεν την έχετε δει ακόμα!

δειτε ακομα

δειτε ακομα