Έρχεται νέα ταινία Blair Witch από το διάσημο horror στούντιο!

Ωπ, ναι, μόλις ανακοινώθηκε μια νέα Blair Witch ταινία! Η Lionsgate συνεργάζεται με τη διάσημη Blumhouse Productions για αυτό το project. Το συγκεκριμένο ανακοινώθηκε στο CinemaCon και ανοίγει τον δρόμο για πολλές ταινίες από τη βιβλιοθήκη της Lionsgate να αναβιώσουν.

Ο Jason Blum, ο μυαλός πίσω από τη Blumhouse, έχει κερδίσει φήμη για τις low-budget αλλά high-impact ταινίες τρόμου του. Έχει επιτυχημένες σειρές όπως το “Paranormal Activity” και το “The Purge”. Οι πρόσφατες του επιτυχίες όπως τα “M3GAN” και “Five Nights at Freddy’s” τον έχουν κάνει ισχυρό παίκτη στο χώρο.

Το νέο “The Blair Witch Project” δε θα είναι sequel ή prequel, αλλά ένα “νέο όραμα” που υπόσχεται να αναβιώσει το κλασικό θρίλερ για μια νέα γενιά. Δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές λεπτομέρειες για την πλοκή, αλλά οι φανς της αρχικής ταινίας θα είναι σίγουρα υπερανασυγκινημένοι.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το αρχικό “The Blair Witch Project” κυκλοφόρησε το 1999 και έγινε κοινωνικό φαινόμενο. Αφήνει μια ιστορία με τρεις φοιτητές που εξαφανίζονται κατά τη διάρκεια κινηματογραφικής εξερεύνησης στους Μαύρους Λόφους κοντά στο Burkittsville του Maryland το 1994.

Ο Adam Fogelson από τη Lionsgate είναι ενθουσιασμένος για τη συνεργασία με τον Jason Blum. Και ο παραγωγός Roy Lee, που εργάστηκε στο reboot του “Blair Witch” το 2016, θα συμμετάσχει στο νέο project. Έτσι, περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι ετοιμάζεται!

δειτε ακομα

δειτε ακομα